- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
Tamam canım atıcamHaberleselim cnm inşallah bebis haberini buraya atariz test yaparsan at buraya
Sende yaparsan atGec dollenme olabilir belki ymurtlama tarihiniz ne zaman
Canim adetin gecikmesini beklemen daha iyi olur hakkinda hayirlsii olsn testini cektinmi canim kaset testmi yaptinYaptım canım negatif malesef
Yok erken gebelik testi yaptım bidahaki aya inşallahCanim adetin gecikmesini beklemen daha iyi olur hakkinda hayirlsii olsn testini cektinmi canim kaset testmi yaptin
Hangi markaydı canim 7 gün daha gecikirse kan testi ver .Yok erken gebelik testi yaptım bidahaki aya inşallah
One step diye Bi marka güvenilir Bi marka en azından yalancı poztifi çıkarmadı benim zaten belirtim yok biliyorum hamile olmadığımıHangi markaydı canim 7 gün daha gecikirse kan testi ver .
Hayirlisi olsn cnm hakkinda ilk gebeliginmi olckOne step diye Bi marka güvenilir Bi marka en azından yalancı poztifi çıkarmadı benim zaten belirtim yok biliyorum hamile olmadığımı
3 tane kaybım varHayirlisi olsn cnm hakkinda ilk gebeliginmi olck
Allahin izniyle olur inşallah kuzum buda bizim sinavimiz işte Rabbim siniyo benim 2seneyi gecti korunmyrm hic gebelik olmadi esimle bendede hic bi problem cikmadi halbuki3 tane kaybım var
Hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindeAllahin izniyle olur inşallah kuzum buda bizim sinavimiz işte Rabbim siniyo benim 2seneyi gecti korunmyrm hic gebelik olmadi esimle bendede hic bi problem cikmadi halbuki
Amin canim guzel haberler alirsan mutlaka yazHayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde
Ben büğün hasta oldumAmin canim guzel haberler alirsan mutlaka yaz
Hadi ya cok uzuldum ben hala olmadim bugun kan verdim bklyrm sonucunu uzulme onumzdeki ay olur inşallahBen büğün hasta oldum
Evet ama yarin yine yapin ikinci cizgi silinince dhaa yapma canimSizce pik olmusmu reglim 13 aralikta bitti en sondaki bugunki testim
Cok tesekkur ederimEvet ama yarin yine yapin ikinci cizgi silinince dhaa yapma canim
Bugunu mutlaka degerlendr yarinida cnnmCok tesekkur ederim
Haberlerini bekliyorumHadi ya cok uzuldum ben hala olmadim bugun kan verdim bklyrm sonucunu uzulme onumzdeki ay olur inşallah
Hala cikmadi sonuc yarinmi cikar acabaHaberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?