• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Aynen çok hafif ağrılar girip çıkıyor ama gelen giden yok adetim genelde hiç gecikmez 2.3 gün erken olurum ama hiç geç olmam bakalım haberleselim umarım bu ay mutluluk haberleri veririz birbirimize allah isteyen herkese versin tabi 😇🩷🩵🩵
Amin amin sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza aldıgımız günleri görelim iinşallah haberleşelim 💘💘💘💘

Adet günüm bugün ve adet gününde yumurtlamaya girdim :) yumurtlamadan kaç gün sonra test yapılır acaba
En az 10 gün biliyorum ben 3 ay günüm geçmişti ve o zaman öğrenmiştim gebeliğimi pcostam ötürü geç yumurtlamışım 🤣🤣

Akıntı dün ve bugün yoğun beyaz akıntı göğüsde hafif dolgunluk ama ağrı falan yok
Benmde su gibi akıntı var ama fazla değil göğüs ağrısı aşırı derecede var bel kasık ağrısı da arada bi girip çıkıyor bugün da bacaklarm agryo ama her zaman adet olacagimda aşırı sancılı geçiyodu bu ay hafif olduğu için bilemiyorum ki

Bende geç yumurtlamış inşallah bende bu ay hamile kalırım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah hayırlı olsun sizede inşallah
Benimkinin kalbi durdu kaybettim maalesef şimdi tekrar denemelerdeyizz

Back