- 4 Aralık 2024
- 487
- 266
- 18
- 36
Merhaba canım evet bugün çatlama olmuş dedigim gibi oldu onun için bugünü de değerlendirinMerhaba bugün yine test yaptım bu şekil oldu. Şimdi çatlamış mı oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım evet bugün çatlama olmuş dedigim gibi oldu onun için bugünü de değerlendirinMerhaba bugün yine test yaptım bu şekil oldu. Şimdi çatlamış mı oluyor?
Ya evet gerçekten teşekkür ederim iyi ki sormuşum uygulamada 20si gösteriyordu çünkü yumurtamayıMerhaba canım evet bugün çatlama olmuş dedigim gibi oldu onun için bugünü de değerlendirin
Ya amin inşallah şimdi yarında böyle silik çıkarsa değerlendiriyor muyuz bitti miyumurtlamanız gerçekleşmiş bugünü de degerlerindirin yarın tekrar bir test yapın daha da silik olmuşsa yada çıkmazsa artık bitmiş demektir inşallah bebişe dönsün Amin Ecmain
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysek inan ki uygulamalar doğruyu göstermiyor adet günü doğru olabilir ama yüzde yüz yumurtlamayı bilemiyor çünkü her ay yumurtlama bile değişkenlik gösterebiliyorYa evet gerçekten teşekkür ederim iyi ki sormuşum uygulamada 20si gösteriyordu çünkü yumurtamayı
Bugünü değerlendirin yarın ki test durumunuza göre belli olur ama zaten çatlama olmuş normalde bugün olsa yeterli olur inşallah ama yarın son kez testi tekrarlayın ona göre yol alırsınız inşallahYa amin inşallah şimdi yarında böyle silik çıkarsa değerlendiriyor muyuz bitti mi
Tamamdır silikse ya da çizgi yoksa gerek yok gün değerlendirmesi yeterli tekrar cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederimBugünü değerlendirin yarın ki test durumunuza göre belli olur ama zaten çatlama olmuş normalde bugün olsa yeterli olur inşallah ama yarın son kez testi tekrarlayın ona göre yol alırsınız inşallah
Evet canım bugünü kesin değerlendir rica ederim ne demek burada birbirimize yardımcı olmak güzel birşey gerçektenTamamdır silikse ya da çizgi yoksa gerek yok gün değerlendirmesi yeterli tekrar cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim
Benim uygulama ayın 17 de yumurtlama olacağını söylüyordu ama ben bu ay ovulasyon testiyle takip ettim adetim bittiği gün başladım adetin bitiş 4. Günü yumurtlamayı gösterdi yani ayın 13. Çift çizgi gördümRica ederim ne demek yardımcı olabildiysek inan ki uygulamalar doğruyu göstermiyor adet günü doğru olabilir ama yüzde yüz yumurtlamayı bilemiyor çünkü her ay yumurtlama bile değişkenlik gösterebiliyor
Aaa işte cidden uygulamalara güvenmemek gerekiyormuş. Benim hiç aklımda yoktu ilk 3 test boşa gitti yanlış yapmışız kalan 2 testi de tam tutturmuşum Sizde var mı gebelik yoksa daha anlaşılmaz mıBenim böyleydi
Daha haftaya perşembe günü test yapmamı istiyor 10. Gün olucak perşembe günü şu an olsa bile çok erken çıkmaz bakalım umudum yok işte nasip birde ben tek kanalım açık şansım çok yok ama Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur inşallahAaa işte cidden uygulamalara güvenmemek gerekiyormuş. Benim hiç aklımda yoktu ilk 3 test boşa gitti yanlış yapmışız kalan 2 testi de tam tutturmuşum Sizde var mı gebelik yoksa daha anlaşılmaz mı
Allah’ın mucizeleri eksik değildir kimin duası kabul olur bilinmez hayırlısıyla, kolaylıkla Allah kucağınızı dolu etsin inşallah bugün sizin için dua edeceğim benim şimdiden test yapasım geliyorDaha haftaya perşembe günü test yapmamı istiyor 10. Gün olucak perşembe günü şu an olsa bile çok erken çıkmaz bakalım umudum yok işte nasip birde ben tek kanalım açık şansım çok yok ama Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur inşallah
Nereden takip ediyorsunuz test yapma gününü vsDaha haftaya perşembe günü test yapmamı istiyor 10. Gün olucak perşembe günü şu an olsa bile çok erken çıkmaz bakalım umudum yok işte nasip birde ben tek kanalım açık şansım çok yok ama Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur inşallah
Amin çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahAllah’ın mucizeleri eksik değildir kimin duası kabul olur bilinmez hayırlısıyla, kolaylıkla Allah kucağınızı dolu etsin inşallah bugün sizin için dua edeceğim benim şimdiden test yapasım geliyor
Ben bu testleri aldığım markanın kendi uygulaması var paketin içerisinde kâğıt vardı orada kare kodu vardı tarattım bu uygulamıştı indirdim dur resim atayımNereden takip ediyorsunuz test yapma gününü vs
Bu şekil bu aldığım testin uygulamasıNereden takip ediyorsunuz test yapma gününü vs
A çok iyiymiş benimkinde öyle bir şey yok sanırım bulduğu markayı almış eşimBu şekil bu aldığım testin uygulaması
Bak o mor olanlar yumurtlamanın olduğu günlerdi ondan sonra ki bekleme süreci birde yumurtlama olunca gülen yüz çıkıyordu testteA çok iyiymiş benimkinde öyle bir şey yok sanırım bulduğu markayı almış eşim