Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bırak canım günlerini de değerlendirKizlar testime bi bakabilirmisiniz test yapmayi birakmalimiyim siliklesti ikinci cizgi
Evet bırak canım günlerini de değerlendir
Evet 11. Gün yumurtlama 12. Gün de devam etmiş bugün çatlamış bugün ve yarın da değerlendirinSizce yumurtlama 11.gun çatlama bugunmu olmuş birde bugunu ve yarinimi degerlendrmem gerekiyor
Çok teşekkur ederim yorumlariniz icinEvet 11. Gün yumurtlama 12. Gün de devam etmiş bugün çatlamış bugün ve yarın da değerlendirin
Rica ederim Allah gönlünüze göre versinÇok teşekkur ederim yorumlariniz icin
Amin herkesin inşallahRica ederim Allah gönlünüze göre versin
Erken gebelik testi falan yaptın mı canım hiçAmin herkesin inşallah
Adete 4gun kala yapmistim days doktor diye bi erken gebelik erken gebelik testi markasiydi negatif cikti gecen ay 25gunde olmustum bu ay 26gun oldu daha olmadim.bekliycem biraz daha canimErken gebelik testi falan yaptın mı canım hiç
Sizin bi belirtiniz varmiBenim adetime 2 gün kaldı
Belirtim yok olmadı benimki öyle hissediyorum büğün erken gebelik testi yaptım saatler sonra yalancı silik çizgi çıktı olsaydı büğün kadar çıkması gerekirdi nasip değilmiş inşallah sizde vardırSizin bi belirtiniz varmi
Gec dollenme olabilir belki ymurtlama tarihiniz ne zamanBelirtim yok olmadı benimki öyle hissediyorum büğün erken gebelik testi yaptım saatler sonra yalancı silik çizgi çıktı olsaydı büğün kadar çıkması gerekirdi nasip değilmiş inşallah sizde vardır
Yumurtlama gunumuz ayni inşallah ikimizinkide pozitife döner11i veya 12
İnşallah canım çok dua ediyorum ikimiz içindeYumurtlama gunumuz ayni inşallah ikimizinkide pozitife döner
Gecikmenin 3.gunu ben biraz daha bekliycem ayni gun test yapalim inşallah gzel haberler aliriz benim gogus uclarim agrimaya basladi bide sirtim agriyo szde belirti varmi bugun canİnşallah canım çok dua ediyorum ikimiz içinde
Bende sadece akıntı var bide aşırı derecede miğde bulantısı ama hep adetten önce miğdem bulanıyor o yüzden umudumu kestimGecikmenin 3.gunu ben biraz daha bekliycem ayni gun test yapalim inşallah gzel haberler aliriz benim gogus uclarim agrimaya basladi bide sirtim agriyo szde belirti varmi bugun can
Haberleselim cnm inşallah bebis haberini buraya atariz test yaparsan at burayaBende sadece akıntı var bide aşırı derecede miğde bulantısı ama hep adetten önce miğdem bulanıyor o yüzden umudumu kestim