- 14 Ekim 2024
- 8
- 1
- 26
Kizlar merabaa adetim 28 Eylül'de başlayıp 5 Ekim'de bitti . Biter bitmez hemen ovulasyon testi alıp kullanmaya başladım yumurtladigim günleri öğrenmek için telefonlardaki uygulamalara güvenmiyorum , araştırmalarıma gore de laboquick markasından çok memnun kalanlar olduğunu gördüm ilk aydan yumurtlama gününü tespit edip ilişkiye girip hamile kalanlar birsuruu .. bende yorumlara güvenerek aldım çok ta memnun kaldım herkese öneririm doğru çıkarıyorr , şimdi şöyle bir durum var piki gordukten sonra ertesi gün o günü de degerlendirecektik ayrıca pik olduğu günü de değerlendirdik ama ertesi gün de ilişkiye girmeden önce hafif açık kırmızı pembemsi bir kan geldi çok aldiris etmedim ve ilişkiye girdik icime boşalma oldu yarim saat ayaklarımı dikip uzandım iki saat sonra ise tuvalete gittigimde peçeteyle silerken bir damla leke şeklinde yine pembe renkte kan geldi bu kan yumurtlama kanamasimi yoksa başka biseymi dusunmeliyim ? Lütfen bana yardımci olun ? Başına böyle bişey gelen varmı ?Eki Görüntüle 1000003657.webp