Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım teşekkür ederimYumurtlama gününde değilsin demek canım. Yumurtlama gününde t çizgisini c çizgisiyle aynı renkte ya da daha koyu görürsen yumurtlama günün demek koyu renkten tekrar siliğe döndüğünde de yumurtan çatladı demek o günleri değerlendireceksin
2 damladan fazla damlatmayın, yumurta gününüz daha gelmemişKızlar bu ovülasyon testi ne anlama geliyor silik çıkıyor 4 gündür yapıyorum hep aynı saatte hep böyle çıkıyor bilen varsa cevap bekliyorumm
Her gün test yapmaya devam etmelimiyim2 damladan fazla damlatmayın, yumurta gününüz daha gelmemiş
Evet devam edin reglinize kaç gün kaldıHer gün test yapmaya devam etmelimiyim
15 gün varEvet devam edin reglinize kaç gün kaldı
Bir iki gün daha yapın koyulaşma yoksa bu ay yumurtlama olmamıştır demektir15 gün var
Günden güne koyulaşma görürsen evet yumurtlamaya doğru gider ama silik devam ederse yumurtlama olmuş demektir ya da bu ay yumruklama görmediniz demek olurSilik çıkan çizginin ertesi günü yumurtalamaya gider mi yani silik günden güne koyulaşır mı
Benimde aynıydı devam ettim bırakmadım adetimin 20 gününde koyulaştı. Döngü farkıymış bırakma devam etKızlar bu ovülasyon testi ne anlama geliyor silik çıkıyor 4 gündür yapıyorum hep aynı saatte hep böyle çıkıyor bilen varsa cevap bekliyorumm