• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel Allah bagislasin bir tane varmis yaptim test negatif cikti ama ovulasyon hala cift cizgi degerlendireyim bari
Çok şükür canım, bu rahatsızlığı ıkı senedır çekıyorum evlendıkten 6 ay sonra cocuk yaptıydık, ilk ovuda olmustu 🤣 hem çok kılo aldım bu kıloyla hamıle kalmak istemiyorum, bı ara 20 kılo verdım ama geri aldım sonra panfemı fln gırdı diye, oğlum krese baslıcak sımdı, o yuzden hem onla ilgilenmem hem de yenıden kılo vermem lazım, birde galıba hazır hissetmiyorum, ben çünkü hamılelıgım ve sonrası lohusa sendromu fln cok sıkıntılı günler çektim o yüzden hep erteledim 2. Cocugu tam sımdı rahata kavustum, kendımle bıraz ilgilenebilirim derken, yenıden cocuk istemek düşününce çok mantıklı gelmedı 🙈Allah ol derse olur zorlamayacagım, zaten eşimin ms rahatsızlıgı var o da sürekli yorgun hastalığından dolayı, kv küçük çocuk bakamıyor, annem kanser atlattı onada kardeşim bakıyor, o yuzden en iyisi ertelemek her işte vardır bir hayır, kendi olacaksa olır, ama şu bıtkılerle ben bu menapozu yeneceğim and içtim 😃benım öncelığım sağlıgım cunku

Çok şükür canım, bu rahatsızlığı ıkı senedır çekıyorum evlendıkten 6 ay sonra cocuk yaptıydık, ilk ovuda olmustu 🤣 hem çok kılo aldım bu kıloyla hamıle kalmak istemiyorum, bı ara 20 kılo verdım ama geri aldım sonra panfemı fln gırdı diye, oğlum krese baslıcak sımdı, o yuzden hem onla ilgilenmem hem de yenıden kılo vermem lazım, birde galıba hazır hissetmiyorum, ben çünkü hamılelıgım ve sonrası lohusa sendromu fln cok sıkıntılı günler çektim o yüzden hep erteledim 2. Cocugu tam sımdı rahata kavustum, kendımle bıraz ilgilenebilirim derken, yenıden cocuk istemek düşününce çok mantıklı gelmedı 🙈Allah ol derse olur zorlamayacagım, zaten eşimin ms rahatsızlıgı var o da sürekli yorgun hastalığından dolayı, kv küçük çocuk bakamıyor, annem kanser atlattı onada kardeşim bakıyor, o yuzden en iyisi ertelemek her işte vardır bir hayır, kendi olacaksa olır, ama şu bıtkılerle ben bu menapozu yeneceğim and içtim 😃benım öncelığım sağlıgım cunku
Cok gecmis olsun bende inat ettim ilac atmayacagim diye kendimi daha iyi hissediyor boyle olacak elbet vardir bir zamaani rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur

Cok gecmis olsun bende inat ettim ilac atmayacagim diye kendimi daha iyi hissediyor boyle olacak elbet vardir bir zamaani rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur
Doktora sordum ılaç almazsam ne olur dedım cunku annem meme kanseri atlattı genetık olarak bizimde yatkınlıgımız var o ilaçlarda tetikliyor sonucta dedım, almazsan kemık erımesi yapar 10 seneye kalmaz kemıklerin çıtır çıtır kırılır dedi

Kizlar bu dünkü testim. Digeri de bugunku testim adetim bittikten sonraki ikinci gun normalde gec yumurtlama olurdu ama bu sizce yumurtlama mı? Yoksa yumurtlamama daha zaman var mi?

Eklentiler

• IMG_20210822_165928.jpg
    IMG_20210822_165928.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210823_155125.jpg
    IMG_20210823_155125.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar pik günüm 15 Ağustostu bugün çatlama vs oldu bugün tekrar yaptım bu şekilde çıktı bide bugün beyaz akıntı geldi adettime 1 hafta var
IMG_20210824_132942_478.jpg

Back