Yar8n da pik devam ederse yarını pas geç ertesi gün yani sali günü sabah degerlendirebiliyotsaniz değerlendirinEn sondaki şimdi yaptım pik değil mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yar8n da pik devam ederse yarını pas geç ertesi gün yani sali günü sabah degerlendirebiliyotsaniz değerlendirinEn sondaki şimdi yaptım pik değil mii
Sabah 6 yı değerlendirdik bide bu sabah 6yı değerlendirip ara vercez 1 gün sonra bdaha sabah 6 :)Canim simdi gördüm kusura bakma pik. Umarim bu gunu değerlendirmiş oyle uyumussundur![]()
Bu sabah 6da oldu testi 11 gibi yaptım pikti o zaman pazartesiyi es mi geceym pik devam ederse etmezse pazartesi gece mi değerlendirelm 36 saat olmus oluyor spermde dinlenmiş olur o gün sabaha catlama olsada 12 saat olmamıs oluyor yaYar8n da pik devam ederse yarını pas geç ertesi gün yani sali günü sabah degerlendirebiliyotsaniz değerlendirin
Aynen dediğin gibi yap canim bugun catlama görmezsen pik devam ederse pas gec cunku ben de aynısını yaptım catlama gununu mutlaka kaliteli spermle değerlendirmek içinBu sabah 6da oldu testi 11 gibi yaptım pikti o zaman pazartesiyi es mi geceym pik devam ederse etmezse pazartesi gece mi değerlendirelm 36 saat olmus oluyor spermde dinlenmiş olur o gün sabaha catlama olsada 12 saat olmamıs oluyor ya
Can8m simdi fark ettim dun sabahi degerlendirmissiniz aksami değilmiş. Sen iyisi mi bugun aksami da degerlendie cunku 24 saati de asiye bugun aksam ile dun sabah arasiAynen dediğin gibi yap canim bugun catlama görmezsen pik devam ederse pas gec cunku ben de aynısını yaptım catlama gununu mutlaka kaliteli spermle değerlendirmek için
Merhabalar, öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin, konu açıp kısa sürede müjdeyi almışsınız. Ben de bu ay test ile takip ediyorum. Size sorum pik gördükten sonra 7 ağustos akşamı ve 8 ağustos akşamı değerlendirebildik. Geç mi olmuş? Bugün de devam etmeli miyim?Kızlar merhaba ilk kez ovulasyon testi aldim bu 3. Günkü testim. İlk gun ikinci cizgi cok silikti dün hafif koyulasti bugun t çizgisi c den daha koyu. Bu durumda hangi günleri değerlendirmeliyim ya da degerlendirmeliydik. Ovu. Testleri ile alakalı cok bilgim yok cevaplarınız icin simdiden tesekkur ederim bugun adetten sonraki 10. Gün 25 günde bir adet oluyorum.
Çok teşekkür ederiiimmAynen dediğin gibi yap canim bugun catlama görmezsen pik devam ederse pas gec cunku ben de aynısını yaptım catlama gununu mutlaka kaliteli spermle değerlendirmek için
Canim cok guzel yazmissin 7 ağustos 8 ile 19 arasi bir saatte belli ki çatlamış yumurtan. 7 ağustos aksam degerlendirmen harika olmuş tam çatlamış sen degerlendirmissin. Bence bi 9 gun sonra predictor yap anladığım kadarıyla senin için de batı beklemek zor geçecek cunkuMerhabalar, öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin, konu açıp kısa sürede müjdeyi almışsınız. Ben de bu ay test ile takip ediyorum. Size sorum pik gördükten sonra 7 ağustos akşamı ve 8 ağustos akşamı değerlendirebildik. Geç mi olmuş? Bugün de devam etmeli miyim?
Çooooook teşekkür ederim cevabın içinCanim cok guzel yazmissin 7 ağustos 8 ile 19 arasi bir saatte belli ki çatlamış yumurtan. 7 ağustos aksam degerlendirmen harika olmuş tam çatlamış sen degerlendirmissin. Bence bi 9 gun sonra predictor yap anladığım kadarıyla senin için de batı beklemek zor geçecek cunkuama degerlendirmen guzel
Yumurta catladiktwn sonra en fazla 24 saat yaşıyormuş. Yani seninki de en en fazla 8 ağustos aksam 7 ye kadar aktif kalmıştır diye düşünüyorum tabi işin uzmanı değilim amaÇooooook teşekkür ederim cevabın içinpeki artık bugün ilişki olmasa da olur dimi?
canım tebrikler yumurtlamadan 9 gün sonra mı ? yoksa çatlamadan mıIlk ovu. Denememdi. Hicbir deneyimim yoktu.o ilk attığım gunu değerlendirdik bir de catlamisti o gunu. Ve aradan 9 gun geçtikten sonra hamile oldugumu öğrendimelhamdulillah. İsteyen herkese nasip olsun insaallah rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda
Catlamadan 9 gun sonra öğrendim canimcanım tebrikler yumurtlamadan 9 gün sonra mı ? yoksa çatlamadan mı
Selam canım bende erken menopoz hastasiyim gorunce yazmak istedim. İlac kullanirken yumurta olustu mu olusur mu anlasilmiyor ilacin etkisi oldugu icin son 8 aydir biraktim ben ilaci cok ates basmam oldu ama yumurtam olusunca farkettim en azindan 2 ayda 3 ayda bir yumurtam olustu bitkiselleri kullandim ates basmalarini kontrol etmeye calistim sana da tavsiye ederim ilaci birak daha cok hasta etmekten baska ise yaramiyor ilac senelerdir kullandim bi faydasini gormedim ilaci biraktim hastaligi reddettim en onemlisi kafaya takmadim cok calistim dusunmeye firsatim olmadi o aylarda yumurtam olustu bol yuruyus yaptim yumurtaliklarin ustundeki baskiyi kaldirdim birde clife diye bir macun vsr onu kullaniyorum onu kullandiktan sonra 3 ayda bir yumurtam olusuyor benim daha sonra ona da ara verdim bi tedaviye girdim ari sutu karisimi yaptirdim az kullandim sonra onu da kullanamadim ama bu sekilde devam edecegim kisa kisa anlattim karisik oldu biraz ama yillardir mucadele ediyorum bendeBugun adetın başından beri 14. Gun takvımde yarın ovu gösterıyor, ama ben ilaçla adet görüyorum, erken menapoz hastasıyım, en sondakı test bugun yaptıgım bu testlerde pik olma vs var mı sizce, 4 gunluk test var burda
Cok teşekkür ederim cnm, bu ay ılaç kullanmadım, sabahları ac karnına arı sutu bal polen propolıs kullanıyorum ardından 1 çay bardagının 4 te bırı hayıt suyu ustune normal su karıstırıp içiyorum folik asıt alıyorum, aksam aslan pencesı cayı bırfe cıvan perçemli hayıt macunu yıyorum, bugun yumurtlama gunum evet doktorda dedı ılaç baskılar dedı yumurta olusumunu, su an sol kasıgımda agrı var, ovu testıde yaptım pik gösterdu bugun, inşallah cozum buluruz yuruyusede baslıcam ınsallahSelam canım bende erken menopoz hastasiyim gorunce yazmak istedim. İlac kullanirken yumurta olustu mu olusur mu anlasilmiyor ilacin etkisi oldugu icin son 8 aydir biraktim ben ilaci cok ates basmam oldu ama yumurtam olusunca farkettim en azindan 2 ayda 3 ayda bir yumurtam olustu bitkiselleri kullandim ates basmalarini kontrol etmeye calistim sana da tavsiye ederim ilaci birak daha cok hasta etmekten baska ise yaramiyor ilac senelerdir kullandim bi faydasini gormedim ilaci biraktim hastaligi reddettim en onemlisi kafaya takmadim cok calistim dusunmeye firsatim olmadi o aylarda yumurtam olustu bol yuruyus yaptim yumurtaliklarin ustundeki baskiyi kaldirdim birde clife diye bir macun vsr onu kullaniyorum onu kullandiktan sonra 3 ayda bir yumurtam olusuyor benim daha sonra ona da ara verdim bi tedaviye girdim ari sutu karisimi yaptirdim az kullandim sonra onu da kullanamadim ama bu sekilde devam edecegim kisa kisa anlattim karisik oldu biraz ama yillardir mucadele ediyorum bende
İnsallah canim benimde pik oldu adetten sonra 14. Gun simdi yine pik gozukuyor 1 gun kaldi adete test yapmaya korkuyorum bekliyorum bakalim insallah hayirlisiyla pozitifi gorurumCok teşekkür ederim cnm, bu ay ılaç kullanmadım, sabahları ac karnına arı sutu bal polen propolıs kullanıyorum ardından 1 çay bardagının 4 te bırı hayıt suyu ustune normal su karıstırıp içiyorum folik asıt alıyorum, aksam aslan pencesı cayı bırfe cıvan perçemli hayıt macunu yıyorum, bugun yumurtlama gunum evet doktorda dedı ılaç baskılar dedı yumurta olusumunu, su an sol kasıgımda agrı var, ovu testıde yaptım pik gösterdu bugun, inşallah cozum buluruz yuruyusede baslıcam ınsallah
Bebisiniz hayirli olsun, nisan anneleri topigine gelebilirsinizCatlamadan 9 gun sonra öğrendim canim
Adete 1 gun kala pik ise hamılelık olabılorİnsallah canim benimde pik oldu adetten sonra 14. Gun simdi yine pik gozukuyor 1 gun kaldi adete test yapmaya korkuyorum bekliyorum bakalim insallah hayirlisiyla pozitifi gorurum
Ne guzel Allah bagislasin bir tane varmis yaptim test negatif cikti ama ovulasyon hala cift cizgi degerlendireyim bariAdete 1 gun kala pik ise hamılelık olabılorbizim oğlan dun uyumadı bır turlu bız uyuduk valla o yuzden, bu ayda gectı boyle zaten cok sıcaktı, bir süre ertelemeye karar verdım olursa kendılıgınden olur, olmazsada çok şükür bir tane var
![]()