• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk ovu. Denememdi. Hicbir deneyimim yoktu.o ilk attığım gunu değerlendirdik bir de catlamisti o gunu. Ve aradan 9 gun geçtikten sonra hamile oldugumu öğrendim 🥰🤲🤲 elhamdulillah. İsteyen herkese nasip olsun insaallah rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda
1gün ilişki bi gün ara mı verdiniz

Kızlar bu dündü. Nasıl sizce ? Bide sabah test yaparım

Eklentiler

• IMG_20210806_113756.jpg
    IMG_20210806_113756.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 79
Yumurta catladiktan sonra 24 saat süreyle yaşayabiliyor o yuzden endişe etme aksam olsun sabah olsun fark etmez o gunu değerlendir insaAllah tutunur
En sondaki şimdi yaptım pik değil mii

Eklentiler

• 20210808_141814~2.jpg
    20210808_141814~2.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 52
Yumurta catladiktan sonra 24 saat süreyle yaşayabiliyor o yuzden endişe etme aksam olsun sabah olsun fark etmez o gunu değerlendir insaAllah tutunur
Merhaba 🙋‍♀️ Siz hamileliğinizi nasıl öğrendiniz acaba kan mi verdiniz çok kısa sürede öğrenmişsiniz gibi geldi bana benim adetime tam 1 hafta var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6 güne kadar gösteriyormuş ben testi yaptığımda 8 gün vardı ama bilemiyorum gerçekten negatif mi diye

Merhaba 🙋‍♀️ Siz hamileliğinizi nasıl öğrendiniz acaba kan mi verdiniz çok kısa sürede öğrenmişsiniz gibi geldi bana benim adetime tam 1 hafta var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6 güne kadar gösteriyormuş ben testi yaptığımda 8 gün vardı ama bilemiyorum gerçekten negatif mi diye
8 gun varken cikmaz mumkjnati yok 2 gun sonra tekrarlauin ben tam 6 gun kala öğrendim predictor erken gebelik testi ile ve sonra hemen kan verdim 6 beta hcg cikti düşünün 6 hcgyi bile gösteriyor predictor. 2 gun sonra bu markayı alip denemenizi tavsiye ederim

Back