Bu bugünün testi ise bugün yarın ve ertesi gün ilişki gerekiyor. Eğer eşinizde sperm problemi varsa gün aşırı ilişki olmalı. Yani bugün (Çarşamba) ve cuma şeklinde. Yarın da test yapın t çizgisi c den silik çıkarsa yumurta çatlamış demektir. Siliklesmeyi görene kadar teste ve ilişkiye devam edin. Hayırlısıyla tutunur inşallahKızlar merhaba ilk kez ovulasyon testi aldim bu 3. Günkü testim. İlk gun ikinci cizgi cok silikti dün hafif koyulasti bugun t çizgisi c den daha koyu. Bu durumda hangi günleri değerlendirmeliyim ya da degerlendirmeliydik. Ovu. Testleri ile alakalı cok bilgim yok cevaplarınız icin simdiden tesekkur ederim bugun adetten sonraki 10. Gün 25 günde bir adet oluyorum.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin gelişmeleri buradan yazicam insaAllah yarinki testimi de atarimBu bugünün testi ise bugün yarın ve ertesi gün ilişki gerekiyor. Eğer eşinizde sperm problemi varsa gün aşırı ilişki olmalı. Yani bugün (Çarşamba) ve cuma şeklinde. Yarın da test yapın t çizgisi c den silik çıkarsa yumurta çatlamış demektir. Siliklesmeyi görene kadar teste ve ilişkiye devam edin. Hayırlısıyla tutunur inşallah
Dünkü testimi atmıştım t çizgisi cok daha koyuydu bugün aynı saatteki testimi atiyorum. T yine kopkoyu ama c çizgisinden daha koyu değil bu yumurtanın henüz catlamadigini mi gösteriyor? Çatlama oldugunda birden mi soluklasiyor t çizgisi? Nasil anlayacağım catladiginiKızlar merhaba ilk kez ovulasyon testi aldim bu 3. Günkü testim. İlk gun ikinci cizgi cok silikti dün hafif koyulasti bugun t çizgisi c den daha koyu. Bu durumda hangi günleri değerlendirmeliyim ya da degerlendirmeliydik. Ovu. Testleri ile alakalı cok bilgim yok cevaplarınız icin simdiden tesekkur ederim bugun adetten sonraki 10. Gün 25 günde bir adet oluyorum.
Bugunku testim bu şekildeDünkü testimi atmıştım t çizgisi cok daha koyuydu bugün aynı saatteki testimi atiyorum. T yine kopkoyu ama c çizgisinden daha koyu değil bu yumurtanın henüz catlamadigini mi gösteriyor? Çatlama oldugunda birden mi soluklasiyor t çizgisi? Nasil anlayacağım catladigini
Siliklesince çatladı demek .. harika masallah..Bugunku testim bu şekilde
Dune göre siliklesti aslinda dünkü testimde t daga koyuydu bugunku testim silikleşmiş mi acaba siz ne gördünüz saliha hanim çatlama olmis mudur olmamış midirSiliklesince çatladı demek .. harika masallah..
Dünkü pik ..yavaş yavaş silinir. Bugün ki testin attın miDune göre siliklesti aslinda dünkü testimde t daga koyuydu bugunku testim silikleşmiş mi acaba siz ne gördünüz saliha hanim çatlama olmis mudur olmamış midir
Bugunku testim
Az once yaptim sivi alımına dikkat ederek. Sabah yaptığımı atmıştımDünkü pik ..yavaş yavaş silinir. Bugün ki testin attın mi
Yok dahaAz once yaptim sivi alımına dikkat ederek. Sabah yaptığımı atmıştımcatlama olmus mudur
Dunu değerlendirdik bugunu de değerlendirelim o zaman cok tesekkur ederim cevaplarınız icinGünde 1 defa yapsin yeterli cnm. Imkanin varsa degerlendir.
Merhaba siz ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu, topiği yeni açmışsınız çünkü 15 gun geçmiş daha hayırlı olsun detaylı bilgi verirseniz çok sevinirimDunu değerlendirdik bugunu de değerlendirelim o zaman cok tesekkur ederim cevaplarınız icin
Ilk ovu. Denememdi. Hicbir deneyimim yoktu.o ilk attığım gunu değerlendirdik bir de catlamisti o gunu. Ve aradan 9 gun geçtikten sonra hamile oldugumu öğrendimMerhaba siz ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu, topiği yeni açmışsınız çünkü 15 gun geçmiş daha hayırlı olsun detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim
Amın cnm, ben pik yaptıgı gunu değerlendirebildim cunku ertesı gunu esım aşı oldu, bir ay korunun dediler bakalım kısmet tuyarsa tutar tutmazsa da Allah büyük vardır bit bildiği hikmetinden sual olunmazIlk ovu. Denememdi. Hicbir deneyimim yoktu.o ilk attığım gunu değerlendirdik bir de catlamisti o gunu. Ve aradan 9 gun geçtikten sonra hamile oldugumu öğrendimelhamdulillah. İsteyen herkese nasip olsun insaallah rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda
Hayirlisi olsun hakkınızda insaAllah tutunurAmın cnm, ben pik yaptıgı gunu değerlendirebildim cunku ertesı gunu esım aşı oldu, bir ay korunun dediler bakalım kısmet tuyarsa tutar tutmazsa da Allah büyük vardır bit bildiği hikmetinden sual
Canım bi banada bakarmısın benim ovu testim hangi gün silikleşmişBu bugünün testi ise bugün yarın ve ertesi gün ilişki gerekiyor. Eğer eşinizde sperm problemi varsa gün aşırı ilişki olmalı. Yani bugün (Çarşamba) ve cuma şeklinde. Yarın da test yapın t çizgisi c den silik çıkarsa yumurta çatlamış demektir. Siliklesmeyi görene kadar teste ve ilişkiye devam edin. Hayırlısıyla tutunur inşallah
19 pik mıs ertesi günler sılımmeye baslamısCanım bi banada bakarmısın benim ovu testim hangi gün silikleşmiş
Ozaman 14.günümdeyim suan adet olmadım19 pik mıs ertesi günler sılımmeye baslamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?