- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
Beklemekten başka çaremiz yok sanırım.Merhaba arkadaşlar 12 sinde yumurtlamam oldu çizgilerim koyulaştı ertesi gün silikleşti bugün tekrar koyulaşmış bilgisi olan var mı
Dün bende de hayalet çizgi çıktı sandım bugün negativ sanki uğraşamadım ışık tut onu yap bunu yap attım bazı yerde okudum pikten 2 3 gün sonra gebeliktestinde çıka biliyormuşCanım gebelik testi yapsana benim hayalet çizgi çıktı bakalım sende ne var
Dün bende de hayalet çizgi çıktı sandım bugün negativ sanki uğraşamadım ışık tut onu yap bunu yap attım bazı yerde okudum pikten 2 3 gün sonra gebeliktestinde çıka biliyormuş
Daha var cumartesi adet günümüz tamamen aynıyız hadi bakalım inşaAllah hayırlı haberler alırız ikimizdeyine hayal kırıklığı yani
Bunda ikinci çizgi var canım hadi hayırlısıEki Görüntüle 2745652
buda hamilelik testim adetim Cumartesi yumurtlama günüm daha 10 gün oldu
Evet koyulaşma var canım ama benim 2. Testin kopkoyuydu ikinci yumurtlama ciktiEki Görüntüle 2745655
Canım pek silik değil koyu
Aynen canım Cumartesi randevu almıştım kimyasal gebelikten sonra niye hamile kalamıyorum diye soracaktım gitmişken kanda veririmDaha var cumartesi adet günümüz tamamen aynıyız hadi bakalım inşaAllah hayırlı haberler alırız ikimizde
Birkaç yazı okudum ovülasyon ile hamilelik öğrenenler varmışBeklemekten başka çaremiz yok sanırım.
Benimde 11 Aralık pik günüydü, sonra silikleşti test yapmayı bıraktım, bi gün yine yaptım hafifi koyu çıktı sonra tekrar silikleşti ve son iki gündür koyu ilerliyor.
Son 2 test dün ve bugüne ait.
Eki Görüntüle 2745686
Canım hcg yazıyor bu senin testin değil mi? Bu gebelik testi işte . Ben çizgi gördümCanım o ovülasyon testi 4 gün önce öyleydi bugün koyulaştı yeniden kafam karıştı
Ever canım bu testCanım hcg yazıyor bu senin testin değil mi? Bu gebelik testi işte . Ben çizgi gördüm
Bugün yaptım bunuEver canım bu testbende görüyorum ama çok hayalet gibi
Bence erken gebelik testi yap yarınEver canım bu testbende görüyorum ama çok hayalet gibi
Doğru diyorsun kendi kendimi yiyeceğime yapayım öğreneyimBence erken gebelik testi yap yarın
Yaptınız mıDoğru diyorsun kendi kendimi yiyeceğime yapayım öğreneyim
Bariz gebelik var canım çizgi belliGebelik testim bu canım
Evet canımYaptınız mı
Yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyormuş, benim 1 gün sonra silikleşmiştiEki Görüntüle 2746700 Dün pik gördüm hatta t çizgisi c çizgisinden çok daha koyuydu ve tüm çizgiler ilk dakikasında koyulaşıyor, bugün hala silikleşmedi, hala pik gibi duruyor sebebi nedir?
daha kan vermedim ama öyle görünüyor canım sevinemiyorum bile yine kimyasal olur diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHamile
Hamile Misin? Hayır li olsun canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?