Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim tekrar koyulaştı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
30
Merhaba arkadaşlar 12 sinde yumurtlamam oldu çizgilerim koyulaştı ertesi gün silikleşti bugün tekrar koyulaşmış bilgisi olan var mı

Benimde bugün adete 3 gün kala böyle oldu bende bekliyorum eğer siz hamileyseniz çok ümitlenicem

Benimde bugün adete 3 gün kala böyle oldu bende bekliyorum eğer siz hamileyseniz çok ümitlenicem
Canım gebelik testi yaptım ama çok hayalet çizgi çıktı ama daha yumurtlama günüm 10 gün oldu Cumartesi doktora gidecektim neden kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım diye o gün yaptırırım artık

4 gun oncekı gebelık testını paylasmıssın bu gun yapmamısmıydın o gebelıgı ? lh yenı koyulasıyosa gebelıkolusmussa bıle boyle normal testte cıkması bıle 2 gun kadar sonra anca kesınlesır. ben hayalı bı cızgı gordum gebelıkte bıdaha test yap sen

Canım gebelik testi yaptım ama çok hayalet çizgi çıktı ama daha yumurtlama günüm 10 gün oldu Cumartesi doktora gidecektim neden kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım diye o gün yaptırırım artık
Test böyle eğer hamilelik varsa adet günü pik oluyormuş sanırım bir kaç yerde öyle okudum

4 gün önceki ovülasyon testi o zaman silikti bugün koyulaştı diye attım onu gebelik testini yaptım hayalet gibi çıkmış flaş falan tutuyorum ışığa tutuyorum anca görünüyor

Gebelik testim bu canım

Eklentiler

• 86168FEE-0EFE-4233-ACD1-725AAE67615C.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 252
Aynı durumdayız canım bende 12. Pik gördüm yumurtlama oldu ertesi günü çatladı bugünkü ovulasyon testim benim pik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…