- 8 Aralık 2020
- 734
- 992
- 23
Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahdaha kan vermedim ama öyle görünüyor canım sevinemiyorum bile yine kimyasal olur diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahdaha kan vermedim ama öyle görünüyor canım sevinemiyorum bile yine kimyasal olur diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kasıklarım iğneleniyor, aşırı uyku hali var, beyaz akıntım var bide ovülasyon testim tekrar pozitif çıktı o tekrar çıkınca erken gebelik testi yaptımHayırlı ve sağlıklı olsun inşallahBelirtileriniz nelerdi paylaşır mısınız
İnşallah sağlıklıdır canım ihmal etme git doktor adaha kan vermedim ama öyle görünüyor canım sevinemiyorum bile yine kimyasal olur diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kasıklarım iğneleniyor, aşırı uyku hali var, beyaz akıntım var bide ovülasyon testim tekrar pozitif çıktı o tekrar çıkınca erken gebelik testi yaptım
Gebelik var mı pekalaAynı durumdayız canım bende 12. Pik gördüm yumurtlama oldu ertesi günü çatladı bugünkü ovulasyon testim benim pik oldu Eki Görüntüle 2745680
Canım erken gebelık testını yaptğında tam olarak kaçıncı günündüEvet canım Eki Görüntüle 2746746
Bir gün geciktim test yapmadım henüz olcak gibiyim ondan bekliyorumGebelik var mı pekala
ee yapın bence sabah ki ilk idrarla merak ettimBir gün geciktim test yapmadım henüz olcak gibiyim ondan bekliyorum
Bende merakla bekliyorum eşim testleri aldı yapma ded yılbaşında yap dedi beklemek zorundaymee yapın bence sabah ki ilk idrarla merak ettim
adetime 6 gün kalmıştı öyle söyliyimCanım erken gebelık testını yaptğında tam olarak kaçıncı günündü
erken gebelik testi dene canım ben normal testte hayalet çizgi görmüştüm erken gebeliktede koyu çizgiEki Görüntüle 2748684 Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de tekrar koyulaşmaya başlamış çok umudum da yok dün gebelik testimde hayaletin hayaleti bile çıkmadı. Bat a 3 gün var. Umut var mı sizce?
sağol canım inşallah hayırlısıyla keseyi görürsünüz :)adetime 6 gün kalmıştı öyle söyliyim
inşallah canım 3 gün kaldı ama sanki 3 yıl var geçmiyor zaman geceleri uyuyamıyorum Allahın birdaha kimyasal gebelik yaşatmasın bana nolursağol canım inşallah hayırlısıyla keseyi görürsünüz :)