Ovülasyon testim tekrar kırmızıya döndü lütfen başına gelenler yazabilir mi

ebrmrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
12
2
38
Ayın 12 sinde geceye doğru çatlamayı gördüm . Adetim bittiğinden beri takip ediyordum çünkü . O yüzden çatlamayı net gördüm . Bugün sol kasık ağrım var . Elimde de ovülasyon testim vardı tekrar yapayım dedim bir baktım ki tekrar 2 çizgide kırmızı oldu dosya ekliyorum . İkinci kez yumurtlama olabilir mi ? Bu arada adetimin 3. Günü gerekli testleri yaptırdım hepsi normal çıktı . Alttan muayene de herşey normal görünüyor dedi doktorum . İki kez mi yumurtlama oldu acaba bu kadar kısa sürede

Eklentiler

• E5F740E0-34EC-410C-9526-9D1F4ACD4DD5.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 208
Canım adetine ne kadar var ? Ya tekrar yumurtluyosun yada gebelik olabilir burda çoğu kiside pik çıkmıştı sonra hamile olduklarını öğrendiler

Canım adetine ne kadar var ? Ya tekrar yumurtluyosun yada gebelik olabilir burda çoğu kiside pik çıkmıştı sonra hamile olduklarını öğrendiler
Daha 8 gün var adetime . Sol kasıkta ağrı olunca yumurtlama mı acaba dedim hamilelik belirtisi olamaz çünkü bu ağrı daha 12 sinde çatladı

Daha 8 gün var adetime . Sol kasıkta ağrı olunca yumurtlama mı acaba dedim hamilelik belirtisi olamaz çünkü bu ağrı daha 12 sinde çatladı
Bilemedim canım sen yinede varsa sabah bi gebelik testi yap bence için rahat etsin yoksada yumurtlamadır

ikinci bir yumurtlamada olabiliyormuş ovülasyon testini bi kaç gün daha yap ben 3 gün üst üste böyle görünce hamilelik testi yapmıştım adetime 6 gün varken hamile olduğumu öğrendim

Biraz önce tekrar ovülasyon yaptım yine ikiside kırmızı kafam çok karıştı benimde bide isteyince sürekli bunları düşünüyorum

ikinci bir yumurtlamada olabiliyormuş ovülasyon testini bi kaç gün daha yap ben 3 gün üst üste böyle görünce hamilelik testi yapmıştım adetime 6 gün varken hamile olduğumu öğrendim
Az önce tekrar yaptım ovülasyon testi yine kırmızı ikiside şaştım kaldım valla merak stres hepsi karışıyor neyin nesi diye düşünüp duruyorum aklımdan çıkmıyor

Az önce tekrar yaptım ovülasyon testi yine kırmızı ikiside şaştım kaldım valla merak stres hepsi karışıyor neyin nesi diye düşünüp duruyorum aklımdan çıkmıyor
yarın bidaha yapın isterseniz sonra hamilelik testi yaparsınız ben kaset test yapmıştım direk anında belirgin kırmızı olmuştu sizi okadar iyi anlıyorum ki bende sürekli düşünüyordumm ama sonu güzel oldu inşallah sizin de öyle sonuçlanır :)

Amin inşallah çok sağolun

Eklentiler

• 016CC800-5EF6-48FE-981B-8A2E653C1F4E.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 200
  • 66FC56B5-42FD-4687-83F7-779105FA137E.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 132
  • 9F4349A3-CBAD-4C37-9085-39BA50B4DCB9.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 132
  • CEE10C43-BC7B-40EE-A321-46C6349B9BE4.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 194
Canım benimde boyke bişey geldi başıma hem 12 su bu şekilde hemde 15 inde gördüm arasi ve sonrası silik çizgi, ne demek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…