Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim 2 gün var adete ama ben geç yumurtladım 14. Gün değil 16. Gün ilk yumurtlama tarihi ondan dolayı 4 gün saymam gerekiyor sanırım. Salı gününe kadar bekleyip tekrar test yapacağım inşallah daha belirgin olur.
Ben de bu konuyu merak ettiğim için ovulasyon pik yaptıktan sonra da test yapmayı bırakmadım 14 u pik 15 i çatlama ve hamileyim şu an çok şükür belki yardımcı olur
Herkese merhaba öncelikle ben reglimin 16. günü ovülasyon testimde pozitif oldum dün 23. gündü halen pozitif görüyorum. Böyle olan var mı hiç acaba? İkinci bir merak ettiğim şey ovülasyon testi saate göre değişiklik gösteriyor mu? Mesela ben bir gün sabah 8.30 da yapayım negatif gördüm çatladı diye düşündüm akşam saat 20.00 de tekrar yattım pozitif oldu.Dün yaptığım testi ekledim. Kafamda deli sorular