Yardımcı olacak kimse yok mu kızlariyi günler kızlar normalde bugün adet takvimime göre yumurtlama günüm olarak gösteriliyor son adet tarihim 15 Ağustos ben adet bittiği günden itibaren ovülasyon testi yapıyorum bugün çizgiler kırmızı çıktı sizce yumurtlama var mıdır görselleri ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Tamamdır çok teşekkür ederim zaten kasık ağrılarım ve akıntılarım çok fazla göğüs ağrımda oluyor dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiricem silikleşene kadarPik olmuş gibi ama silikleşme görene kadar devam etmelisin, silikleşince çatladığı anlamına geliyo
Hayır daha tam pik olmamış t çizgisi c den koyu yda aynı olmalıTamamdır çok teşekkür ederim zaten kasık ağrılarım ve akıntılarım çok fazla göğüs ağrımda oluyor dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiricem silikleşene kadar
Ama yine de bu günü de değerlendirmeli miyiz acabaHayır daha tam pik olmamış t çizgisi c den koyu yda aynı olmalı
Bu arada dün değerlendirdiysen bugüne gerek yok iki günde bir ilişki olması yeterliAma yine de bu günü de değerlendirmeli miyiz acaba
Tamamdır teşekkür ederimBu arada dün değerlendirdiysen bugüne gerek yok iki günde bir ilişki olması yeterli
Merhaba bu testin üzerine saat 5 gibi tekrardan yaptım ve iki çizgi de pozitif çıktı görüntüyü ekliyorumHayır daha tam pik olmamış t çizgisi c den koyu yda aynı olmalı
Dün bir ilişkimiz oldu bu akşam da deneyelim değil mi silikleşene kadarEvet bu pik olmuş bu akşam yarın ve sonraki günüde değerlendirin
Size bir öneri ovülasyon testini hep bu 17:00-18:00 saatleri arasında yapmanız en doğru sonucu bende bu saatlerde alıyorum boşuna fazladan test yapıp testlerinizi harcamayın olurmuDün bir ilişkimiz oldu bu akşam da deneyelim değil mi silikleşene kadar
Olur canım çok teşekkür ederim senin bebişin var mı peki şuanSize bir öneri ovülasyon testini hep bu 17:00-18:00 saatleri arasında yapmanız en doğru sonucu bende bu saatlerde alıyorum boşuna fazladan test yapıp testlerinizi harcamayın olurmuevet silikleşene kadar takip ve ilişkiye devam
Hayır yok henüz 4 aydır düşünüyoruz ilk ay kimyasal geçirdim sonrasında daha kalamadımOlur canım çok teşekkür ederim senin bebişin var mı peki şuan
Bende geçen ay kimyasal geçirdim şu an benimde bebişim yokHayır yok henüz 4 aydır düşünüyoruz ilk ay kimyasal geçirdim sonrasında daha kalamadım
Geçen ay doktora gittim doktor hemen hemen her kadının ilk gebeliği kimyasal olur dedi hatta çoğu kadın bunu anlamaz dedi normal bir durummuş yani en azından hamile kalabildiğimizin göstergesiBende geçen ay kimyasal geçirdim şu an benimde bebişim yok
Evet benim doktorumda aynı şeyi söyledi ama ben adet tarihinden 3 gün önce yaptığım için pozitifi görmüştüm ve hemen hastaneye gitmiştim demek ki adet gecikmesini boşuna bekleyin demiyorlar neyse sizin de dediğiniz gibi en azından hamile kalabileceğimizi görmüş olduk inşallah en kısa sürede tekrardan pozitifi görürüzGeçen ay doktora gittim doktor hemen hemen her kadının ilk gebeliği kimyasal olur dedi hatta çoğu kadın bunu anlamaz dedi normal bir durummuş yani en azından hamile kalabildiğimizin göstergesi
Muhtemelen yarın pik olacakiyi günler kızlar normalde bugün adet takvimime göre yumurtlama günüm olarak gösteriliyor son adet tarihim 15 Ağustos ben adet bittiği günden itibaren ovülasyon testi yapıyorum bugün çizgiler kırmızı çıktı sizce yumurtlama var mıdır görselleri ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim