• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon Testim pozitif simdi ne yapmaliyim yardim:(

emosss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
21
6
6
selam kizlar. cok bilgim yok ama yardima ihtiyacim var.Ovulasyon testim bugun sabah 8 de pozitifi gosterdi.simdi ne yapmaliyim bugun mu yarin mi yumurtlama oluyor demek bu?nezaman birliktelik gerekiyor?tksr ederim simdiden

Son düzenleme:
3 Gün üst üste olsun. İnşallah hamile olursun bu ay

Hem bugün hem yarın olsun ne sakıncası var? Bukadar dert etmeyin,kafanıza taktıkça olmaz. Akışına bırakınz

takilinca olmuyormus cok takilmiyorum ama dogru gunu degerlendirmek istiyorum. preductor testinin prospektusunde pozitifi gordukten 24-36 saat icinde birliktelik oneriliyor ama emin olamadim ama tskrler cvp icin

takilinca olmuyormus cok takilmiyorum ama dogru gunu degerlendirmek istiyorum. preductor testinin prospektusunde pozitifi gordukten 24-36 saat icinde birliktelik oneriliyor ama emin olamadim ama tskrler cvp icin
Yumurtlamanın yakın olduğu günlerde hergün ilişkiyle hamile kaldım ben. Günaşırı ilişki öneriyor doktorlar,böylelikle yumurtlamayı kaçırma şansınız olmuyor.

Pozitiften sonra 24-36 saat aralığında yumurtluyorsun demek. Yumurtan yaklaşık 48 saat canlı kalıyor. Spermde biokadar canlı kalabiliyor. Yani bugün ilişki olabilir,yarında olsun sıkıntı yok:)
hadi inlsh diyelim tskr ederim

selam kizlar. cok bilgim yok ama yardima ihtiyacim var.Ovulasyon testim bugun sabah 8 de pozitifi gosterdi.simdi ne yapmaliyim bugun mu yarin mi yumurtlama oluyor demek bu?nezaman birliktelik gerekiyor?tksr ederim simdiden
Adetiniz bttikten kac gun sonra ovulasyon teti yapmaya basladiniz acaba?

hanimlar benim test bugunde koyuydu poztifti.2 gun boyunca pozitif olabilir mi

Kcinci gun peki pozitf cizgi cikti bende baslicamda
ben 11.gun basladim 14.gun pozitif cikti ama suan 16.gun 14,15,16 3 gundur pozitif ben anlamadim.uygulamasina ve sivi alimina da ozen gosterdim.prediktor markasini kullaniyorum hassas cubuklu.neden sizce

ben 11.gun basladim 14.gun pozitif cikti ama suan 16.gun 14,15,16 3 gundur pozitif ben anlamadim.uygulamasina ve sivi alimina da ozen gosterdim.prediktor markasini kullaniyorum hassas cubuklu.neden sizce
Canim bana soyleyen kisidr adetinden 5 gun sonra baslamis ve internetten almisti ovulasyon testini bende internetten aldim sanirim eczanaedekinin 1 tanesi 15 tlymis sanirsam biraz pahali geldi markasi laboquick icinde 30 adet ovulasyon 5 tane gebelik testi var ama bende sanirim baska sknti var bi kadina gttm bana rahimlerin beline yapisik dedi randevu aldim doktora gtcektm adet oldm gdemedim ayin 19 una gtcem yine cok canm skliyo

Canim bana soyleyen kisidr adetinden 5 gun sonra baslamis ve internetten almisti ovulasyon testini bende internetten aldim sanirim eczanaedekinin 1 tanesi 15 tlymis sanirsam biraz pahali geldi markasi laboquick icinde 30 adet ovulasyon 5 tane gebelik testi var ama bende sanirim baska sknti var bi kadina gttm bana rahimlerin beline yapisik dedi randevu aldim doktora gtcektm adet oldm gdemedim ayin 19 una gtcem yine cok canm skliyo
canini skma ya eger doktor bi uyari verdiyse bence vakit kaybetmeden iyi bi doktora git ve gerekene basla.ama belli olmaz belki de yanlis bilgidir.en kotusu de bu belirsizlik.allah kolaylik versin ve en kisa zamanda hepimize bi bebis versin

Back