• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon Testim pozitif simdi ne yapmaliyim yardim:(

selam kizlar. cok bilgim yok ama yardima ihtiyacim var.Ovulasyon testim bugun sabah 8 de pozitifi gosterdi.simdi ne yapmaliyim bugun mu yarin mi yumurtlama oluyor demek bu?nezaman birliktelik gerekiyor?tksr ederim simdiden

Ben pozitif gördüğüm zaman ilişkiye girdim.
Net çizgi miydi silik miydi?
Net çizgiyse ilişkiye girin yarın zaten tekrar yaparsınız tekrar ilişkiye girebilirsiniz.

Normalde akşam yapılıyor o testler akşam 9 10 dan sonra. Sabah hiç yapmadım açıkçası. Ama ben bu şekilde yaptım ve hamile kaldım

ben 11.gun basladim 14.gun pozitif cikti ama suan 16.gun 14,15,16 3 gundur pozitif ben anlamadim.uygulamasina ve sivi alimina da ozen gosterdim.prediktor markasini kullaniyorum hassas cubuklu.neden sizce

Canım pozitif çıktığında ilişki yaşadın mı?
Eğer yaşadıysa bekle belli olur adet döneminde

Eğer yaşadıysa bekle belli olur adet döneminde

Pardon yanlış yazdım sltn sltn yazıcaktım ben

Eğer yaşadıysa bekle belli olur adet döneminde[/QUOTE
3gundur pozitif hala.ama ilk pozitif gordugum gun ve 1 gun sonra calistik.bakalim.2 defa daha gun asiri denemek de fayda var ben anlamadim 3 gundur poztif cikmamasi lazim isi garantiye alayim dedim bakalim neler olacak

Tamam zaten üst üste pozitif çıkar 3 gün.
Ben de de öyle olmuştu.
Hep koyu çizgi mı çıktı 3 üncü gün silik çıkması gerekiyor.
Bu arada not düşüyorum ben hamile kaldığımı ovulasyon testiyle öğrendim:)
Denemelerden 15 20 gün sonra bi bakiym pozitif çıkar mı diye denedim 2 gün üst üste pozitif ve koyu çift çizgi çıkmıştı,şüphelenip ertesi sabah hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Öyle bir durum olmasın siZinki de? Hamile olma olasılığınız var mı yani?

canini skma ya eger doktor bi uyari verdiyse bence vakit kaybetmeden iyi bi doktora git ve gerekene basla.ama belli olmaz belki de yanlis bilgidir.en kotusu de bu belirsizlik.allah kolaylik versin ve en kisa zamanda hepimize bi bebis versin
Insallah zaten bunu bi doktor soylemedi de baska bi kadin soyledi gdince hgs filmi cektrcem bakalim

Ben de de öyle olmuştu.
Denemelerden 15 20 gün sonra bi bakiym pozitif çıkar mı diye denedim 2 gün üst üste pozitif ve koyu çift çizgi çıkmıştı,şüphelenip ertesi sabah hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Canim bende adetimden 5 gun sonra testi aksam onda yapmaya baslicam daha 4 gunum var insallah olur ama rahimlerimim belime yapisik olsugu soylendi eger oyleyse olmaz

Ben de de öyle olmuştu.
peki canim hangi pozitif cikan gun iliskiye girdin nasil bi yol izledin.biz gecen ay calistik sonra regl oldum:( sonra ovulasyonlara basladim hamile oluca regl olunmasi mumkun mudur?

icini rahat tut ama yine de bi baktir sonucta soyleyen doktor degilse dikkate alma okadar
Ayin 19 u gelsin istiyorum bir an once su rahim filmini de korkmadan cektirim sonuckarim temiz cikar insallah ya rabhim isteyen herkese nasip etsin bebis

peki canim hangi pozitif cikan gun iliskiye girdin nasil bi yol izledin.biz gecen ay calistik sonra regl oldum:KK43: sonra ovulasyonlara basladim hamile oluca regl olunmasi mumkun mudur?
Canim birsey sorucam doktora gttin mi ne kadarlik evlisin ve hamile kalamyorsun yada esin gozuktumu bir sorun yok mu ne testleri oldun birde

Canim birsey sorucam doktora gttin mi ne kadarlik evlisin ve hamile kalamyorsun yada esin gozuktumu bir sorun yok mu ne testleri oldun birde
ben 10 yillik evliyim yasim geciyor 35 yasindayim basladik:KK43: 3 aydir da calisiyoruz.vajinusmustum gebelik icin yeni tedavi oldum.iliski yasamakta sikintim kalmadi ama muayene olamiyorum bu nedenle de gerekenleri yaptiramadim esimde de sikinti yok

Son düzenleme:
ben 10 yillik evliyim yasim geciyor 35 yasindayim basladik:KK43: 3 aydir da calisiyoruz.vajinusmustum gebelik icin yeni tedavi oldum.iliski yasamakta sikintim kalmadi ama muayene olamiyorum bu nedenle de gerekenleri yaptiramadim esimde de sikinti yok
Gerekenleri yaptiramazsan sorunu nu anlayamazsin ama bence yaotrabiliyorsan yaptr yine

kizlar bu ayda olmadi :( ne gibi bi sikinti var arastirma icin doktora gidicem kan idrar ne gerekiyosa yapilsin ama onun icin ozel bi gun var mi regl gunu vs.? ;(

kizlar bu ayda olmadi :KK43: ne gibi bi sikinti var arastirma icin doktora gidicem kan idrar ne gerekiyosa yapilsin ama onun icin ozel bi gun var mi regl gunu vs.? ;(
Canim sen randevu al gt hamile kalamiyorum iste su kadar zaman oldu de o zaten seni yonlendirir ne gerekiyorsa

Back