- 1 Nisan 2019
- 208
- 74
- Konu Sahibi blackburne
Lady Guinevere bebeğim bak bugün regl döngümün 23. Günü 1 haftaya regl olmam lazım bugün pik gördüm sonunda. Kızlar dua edin bu ay olsun ya çok korktum bu ay yumurtlama olmayacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olacak gibi valla koyulaşmış bayağı. Allah’ım en yakın zamanda sağlıklı, huzurlu bir gebelik nasip etsin sana inşallahLady Guinevere bebeğim bak bugün regl döngümün 23. Günü 1 haftaya regl olmam lazım bugün pik gördüm sonunda. Kızlar dua edin bu ay olsun ya çok korktum bu ay yumurtlama olmayacak diye
İnşallah canım dünden beri algıda seçicilik olsa gerek bütün gönderilerine denk geldim gezinirken. İnan çok mutluyum o dertli yazılarını okurken sonunun güzel olduğunu bilmek ayrı bir duyguolacak gibi valla koyulaşmış bayağı. Allah’ım en yakın zamanda sağlıklı, huzurlu bir gebelik nasip etsin sana inşallah
hiç düsünmezdim o yazıları yazarken bu noktada olacağımı. o yüzden sen de benim gibi hırpalama kendini ben gecen ay regl olduğumda depresyona girdim kaç gün ağladim zirladim sonra esime sinirlenip artık ben uğraşmicam bebek için diyip gezip tozmaya falan başladim bi baktım oldu yani biliyorum bu bana da söylenince çok sinirimi bozuyordu ama cidden umursamayınca oluyor sorsan bu ay ne ara yumurtladım, hangi ilişkiyle gebelik oldu hiç haberim yok önceden olsa ilişki saatlerini bile ezbere bilirdimİnşallah canım dünden beri algıda seçicilik olsa gerek bütün gönderilerine denk geldim gezinirken. İnan çok mutluyum o dertli yazılarını okurken sonunun güzel olduğunu bilmek ayrı bir duygu
Ay sen bensin gerçekten bende öyle biriyim malesef. Herkes böyle diyor ama hep diyorum nasıl çıkarıcam ki aklımdan diye bir de bizim sigorta var yanmasın diye çabalıyorum. Ben de en son bu ay olmazsa testi filan her şeyi bırakmayı düşünüyorum çünkü dediğin gibi bu ay çok stres yaşadım üzüldüm oysaki daha 3 aydır deniyorum bu acele nedir yani ama insan engel olamıyorhiç düsünmezdim o yazıları yazarken bu noktada olacağımı. o yüzden sen de benim gibi hırpalama kendini ben gecen ay regl olduğumda depresyona girdim kaç gün ağladim zirladim sonra esime sinirlenip artık ben uğraşmicam bebek için diyip gezip tozmaya falan başladim bi baktım oldu yani biliyorum bu bana da söylenince çok sinirimi bozuyordu ama cidden umursamayınca oluyor sorsan bu ay ne ara yumurtladım, hangi ilişkiyle gebelik oldu hiç haberim yok önceden olsa ilişki saatlerini bile ezbere bilirdim
kız bilmem mii. ben dediğim gibi esime sinirlenip vazgecmistim (bir gün ilacını almayı unuttu diye) sonra da düsününce dedim ki yaz geldi gezip tozayım, 3 ay kafa dağıtayım. son baharda daha sağlam psikolojiyle baştan başlarım diyordum. ama olmadı yani kendine odaklan bence. ben diyete başlamıştım, pilatese başlamıştım ve kendimi inanılmaz iyi hissediyordum. 4 aydan sonra ilk kez makyaj yapıyordum biraz kendine odaklan, en doğru, en güzel zamanda olacağına inanAy sen bensin gerçekten bende öyle biriyim malesef. Herkes böyle diyor ama hep diyorum nasıl çıkarıcam ki aklımdan diye bir de bizim sigorta var yanmasın diye çabalıyorum. Ben de en son bu ay olmazsa testi filan her şeyi bırakmayı düşünüyorum çünkü dediğin gibi bu ay çok stres yaşadım üzüldüm oysaki daha 3 aydır deniyorum bu acele nedir yani ama insan engel olamıyor
Bugün bunu söyleyen 2.kişisin amaan bu saatten sonra vur patlasın çal oynasın diyelim rahat olalımkız bilmem mii. ben dediğim gibi esime sinirlenip vazgecmistim (bir gün ilacını almayı unuttu diye) sonra da düsününce dedim ki yaz geldi gezip tozayım, 3 ay kafa dağıtayım. son baharda daha sağlam psikolojiyle baştan başlarım diyordum. ama olmadı yani kendine odaklan bence. ben diyete başlamıştım, pilatese başlamıştım ve kendimi inanılmaz iyi hissediyordum. 4 aydan sonra ilk kez makyaj yapıyordum biraz kendine odaklan, en doğru, en güzel zamanda olacağına inan
tam da zamanı bak. yaz geldi, havalar güzel. bi 3 ay yaşa beee keyfini çıkarBugün bunu söyleyen 2.kişisin amaan bu saatten sonra vur patlasın çal oynasın diyelim rahat olalım