Evet pik olmuş deperlendirin bugünü ve yarını.Kızlar merhaba ben geçen ay aşılama oldum ve maalesef negatifle sonuçlandı ve şimdi adetimin14. günü ve ovülasyon testim pik gibiAma yeteri kadar. Gelişmiş midir yumurtalar bunu bilemedim bugünü değerlendirmeliyim bence yarın da testi tekrarlayacakm bugün saat yaklaşık beş gibi akşam yaptım yarın yine aynı saatte yapmalıyım ilk defa bu kadar koy ulaşıyor benim gibi olan var mı aranızda bu arada pko var bende başka sıkınıtımız yok
Böylesi daha mı sağlıklıeşin ılık bir dulş alsın bir kahve içsin yarım saat sonra allah ne verdiyse
Hatta sende duş al karnına kasıklarına ılık suyun altında masaj yap eşine fındık fıstık ceviz yedirBöylesi daha mı sağlıklı
Böylesi daha mı sağlıklı
Devam canımSelam kızlar bende de pko var buaby klomen kullanıyorum ve doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Bu bitkisel ilaç pko içinmiş.
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayıEki Görüntüle 2735809
Pko var mıSelam kızlar ya ben kafayı yicem. Tam pozitif olmadan bugun silikleşmeye başladıEki Görüntüle 2738357
Evet canım pko var inofolic kullanıyorum ve bu ay klomen kullandımPko var mı
Bende de var ben de geçen ay aşılama denedim iğnenin etkisiyle bu ay yumurtlamayı gördüm ama iğneyi kullanırken bariz yumurtlama günlerimde böyle silik çıkıyorduEvet canım pko var inofolic kullanıyorum ve bu ay klomen kullandım
Yani yumurtladım mı şimdi ? Dün akşam kasık ağrım vardıBende de var ben de geçen ay aşılama denedim iğnenin etkisiyle bu ay yumurtlamayı gördüm ama iğneyi kullanırken bariz yumurtlama günlerimde böyle silik çıkıyordu
Hayır yumurtladığınuz halde de böyle gözükebilir bende öyle olmuştu demek istedimYani yumurtladım mı şimdi ? Dün akşam kasık ağrım vardı
Dün yumurtladım mı acaba diye düşünüyorum çünkü dün 15:30 da yaptım testi baya koyuydu resimdeki gibi sonra akşamına kasık ağrılarım vardıHayır yumurtladığınuz halde de böyle gözükebilir bende öyle olmuştu demek istedim
Akıntıdan da anlayabilirsiniz yumurta akı gibi böyle uzayan o günleri değerlendir üst üste 3-4 günDün yumurtladım mı acaba diye düşünüyorum çünkü dün 15:30 da yaptım testi baya koyuydu resimdeki gibi sonra akşamına kasık ağrılarım vardı
Akıntım benim genellikle hep oluyo ondan anlayamıyorum canımAkıntıdan da anlayabilirsiniz yumurta akı gibi böyle uzayan o günleri değerlendir üst üste 3-4 gün
Kızlar merhaba ben geçen ay aşılama oldum ve maalesef negatifle sonuçlandı ve şimdi adetimin14. günü ve ovülasyon testim pik gibiAma yeteri kadar. Gelişmiş midir yumurtalar bunu bilemedim bugünü değerlendirmeliyim bence yarın da testi tekrarlayacakm bugün saat yaklaşık beş gibi akşam yaptım yarın yine aynı saatte yapmalıyım ilk defa bu kadar koy ulaşıyor benim gibi olan var mı aranızda bu arada pko var bende başka sıkınıtımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?