- 30 Mart 2022
- 5.204
- 2.936
- Konu Sahibi onbirmayis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos olduğun için normal olgunlaşıyor ama çatlamıyor, bu çatlamadığı içimde kist yapıyor sen arka arkaya 3 havuç ye bakalım daha sonra tekrar ovülasyon yap ne durumda olucak görelimMerhaba kızlar,
Testlerim hakkında benzer tecrübesi olan var mı yardımcı olur musunuz
Çatlaması için ne önerirsiniz ?
Kaygan akıntılarım devam ediyor.
Tiniminimavihanim arkadaşa bakabilir misiniz benim çok bir bildim yok bu konuda eğer sizinde arkadaşlarınız varsa anlayan etiket yapabilir misinizMerhaba kızlar,
Bu ay verdiğim hormon testinde pcos belirtisi kalmamıştı doktor herşeyin iyi dedi ama neden böyle oldu anlamadım havuç yiyeyim dediğin gibiPcos olduğun için normal olgunlaşıyor ama çatlamıyor, bu çatlamadığı içimde kist yapıyor sen arka arkaya 3 havuç ye bakalım daha sonra tekrar ovülasyon yap ne durumda olucak görelim
Allah Allah demekki geçmemiş kuzum yoksa çatlaması lazımdı havuç yedikten sonra tekrar yarım saatlik bir yürüyüşte çık, bide internette kasıklara masaj video var onu yap bakarsın yarına çatlamış olurBu ay verdiğim hormon testinde pcos belirtisi kalmamıştı doktor herşeyin iyi dedi ama neden böyle oldu anlamadım havuç yiyeyim dediğin gibi
Bol su da içiyorum hareket de ediyorum halbuki ama
Evet Ya o masajı gördüm duydum da sence bi etkisi var mıdır bilmiyorumAllah Allah demekki geçmemiş kuzum yoksa çatlaması lazımdı havuç yedikten sonra tekrar yarım saatlik bir yürüyüşte çık, bide internette kasıklara masaj video var onu yap bakarsın yarına çatlamış olur
Bence etkisi var canım inanmakta önemli birazEvet Ya o masajı gördüm duydum da sence bi etkisi var mıdır bilmiyorum
En iyisi bu gece yapayımBence etkisi var canım inanmakta önemli biraz
Havuç yemelisiniz çatlatmaya yardımcı olacaktır.Merhaba kızlar,
Kuzum ben de havuç yemesini önerdiim.Benimde rahat 2gün bu şekilde pik kalıyor.İnşallah iyi birşeydirTiniminimavihanim arkadaşa bakabilir misiniz benim çok bir bildim yok bu konuda eğer sizinde arkadaşlarınız varsa anlayan etiket yapabilir misiniz
Çok teşekkür ederim ama gerçekten işe yarar mı yoksa kür mü yapmalıyım bilemedimHavuç yemelisiniz çatlatmaya yardımcı olacaktır.
Benimde aynen böyle 2 gün pik hep havuç yerim. Lh değerin nasıl canım tahlillerin Bende herşey normal ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde. Adetler düzenli kg sıkıntısı yok. Ah ben çok şeyler denedim canım birşeye yaramadı.Çok teşekkür ederim ama gerçekten işe yarar mı yoksa kür mü yapmalıyım bilemedim
Bakın son hali böyle daha yakından geçtim
En alttaki bugün yaptığım
Ben neler denedim bilseniz bu ay uzun zaman sonra hormonlarım çok iyi çıktıBenimde aynen böyle 2 gün pik hep havuç yerim. Lh değerin nasıl canım tahlillerin Bende herşey normal ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde. Adetler düzenli kg sıkıntısı yok. Ah ben çok şeyler denedim canım birşeye yaramadı.
Canım baktım yumurtan hala büyüyor yada öncesinde hamile kalmış olabilirsin, yumurta çatlaması için üç dört tane havucu ortadan uzunlamasına bol kaynat 20 dakika onu iç sabah akşam Allah'ın izniyle çatlar baya iyi geliyor.Ben neler denedim bilseniz bu ay uzun zaman sonra hormonlarım çok iyi çıktı
LH 8,3 çıktı adetin 3.günü
Ahh bilirim benim artık normal olmasına olan inancım çok kalmadı tedaviye başlayacağım canım. 2yıl oldu. Fsh değerin Lh değerden büyük olduğunda pko düşünüyoruz demişti doktorum.Ben neler denedim bilseniz bu ay uzun zaman sonra hormonlarım çok iyi çıktı
LH 8,3 çıktı adetin 3.günü
Tamam bu gece yapayım en iyisiCanım baktım yumurtan hala büyüyor yada öncesinde hamile kalmış olabilirsin, yumurta çatlaması için üç dört tane havucu ortadan uzunlamasına bol kaynat 20 dakika onu iç sabah akşam Allah'ın izniyle çatlar baya iyi geliyor.
insulın dırenci falan da etkili bu arada yumurtlamayaBu ay verdiğim hormon testinde pcos belirtisi kalmamıştı doktor herşeyin iyi dedi ama neden böyle oldu anlamadım havuç yiyeyim dediğin gibi
Bol su da içiyorum hareket de ediyorum halbuki ama
LH/FSH deperlerini oranlayınca 2 veya 3 çıkınca pcos belirtisi oluyor. Eylülde 13/7 ydi benimAhh bilirim benim artık normal olmasına olan inancım çok kalmadı tedaviye başlayacağım canım. 2yıl oldu. Fsh değerin Lh değerden büyük olduğunda pko düşünüyoruz demişti doktorum.
Sen gene güllerini değerlendir havucunu ye Duanı et inşallah Rabbim hayırlısını versin canım
Evet insülin direncim de varinsulın dırenci falan da etkili bu arada yumurtlamaya
Canım oda büyütüp catlatiyormus bende okudum bencede bibyap bakalimTamam bu gece yapayım en iyisi
Bi de yumurtlama masajı ile ilgili çok şey okudum en doğrusu nedir bilen var mı