- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım bende aynı durumdayım. Ben 12 Eylül'de gördüm hala daha pozitif hiç negatif olmadıKizlar bu ay ovulasyon testi yap dedi doktor 23eylulde pik oldu 24 de çatlama bugün yaptım yine kırmızı bı bakar mısınız neden böyle oldu
Allah Allah bende siliklesti sonra yine böyle oldu neden olur kiBacım bende aynı durumdayım. Ben 12 Eylül'de gördüm hala daha pozitif hiç negatif olmadı
Gebelik testi yaptın mı senBacım bende aynı durumdayım. Ben 12 Eylül'de gördüm hala daha pozitif hiç negatif olmadı
Ben birkaç gün önce kan vermiştim değerim 0.450 çıkmıştı hafta içi o yüzden yok diye çokta umursamadım. Regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum belim ağrıyor beyaz akıntım var başka da tık yok regl olamıyorumGebelik testi yaptın mı sen
Benimde arada silikleşiyordu sonra bi anda çok koyu oluyodu. Yaklaşık 18 19 gündür pozitif görüp duruyorum. Gebelik negatif çıkıyor anlamadım bendeAllah Allah bende siliklesti sonra yine böyle oldu neden olur ki
Vallahi bende de aynı şeyler var ama kan değeri o arada. Cikarmi ben ilk kez o değeri duyuyorumBen birkaç gün önce kan vermiştim değerim 0.450 çıkmıştı hafta içi o yüzden yok diye çokta umursamadım. Regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum belim ağrıyor beyaz akıntım var başka da tık yok regl olamıyorum
Belki hamilesindir inşallah hamilesindirBenimde arada silikleşiyordu sonra bi anda çok koyu oluyodu. Yaklaşık 18 19 gündür pozitif görüp duruyorum. Gebelik negatif çıkıyor anlamadım bende
Vallahi bende de aynı şeyler var ama kan değeri o arada. Cikarmi ben ilk kez o değeri duyuyorum
Bilmiyorum ki sonuç neBelki hamilesindir inşallah hamilesindir
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun
Sen İlk kez mi yapıyorsun ovulasyon testi niAmin inşallah
İlk bu ay denedimSen İlk kez mi yapıyorsun ovulasyon testi ni
Adetlerin düzenli miİlk bu ay denedim
Evet günü gününe olurum. Her ayın son günüAdetlerin düzenli mi
Ne güzel benim ki duzensizEvet günü gününe olurum. Her ayın son günü
İşte yaklaşık 15 gündür burada hep bi kendimde hamilelik belirtisi aradım, şimdide vazgeçmişken gecikiyorum. Hamile olmadığımı düşünüyorum ama asla gecikmeyen reglim gecikiyor korkutuyor. Çok ağrım var her an regl olacakmış gibiyim ama olamıyorum haliyle bel ve kasık ağrım beni mahvediyor şuan. Belimin ağrısından uyuyamıyorumNe güzel benim ki duzensiz
Kaç gün gecikti adetinİşte yaklaşık 15 gündür burada hep bi kendimde hamilelik belirtisi aradım, şimdide vazgeçmişken gecikiyorum. Hamile olmadığımı düşünüyorum ama asla gecikmeyen reglim gecikiyor korkutuyor. Çok ağrım var her an regl olacakmış gibiyim ama olamıyorum haliyle bel ve kasık ağrım beni mahvediyor şuan. Belimin ağrısından uyuyamıyorum
2 3 gün kadar. Eşimde takip ediyor oda takılıyor şuan sen gecikmezdin diye. Ancak bu kez kendimi yormak istemiyorum. Kan vermekten kollarımdaki morluklarım geçmedi bile çürüdü artık bende yoruldum. Beklerim bi sonraki aya kadar. Ya illa adet olucam ya bi şekilde hamile olduğumu öğrenicem. 1 ayda 1 sene yaşlandım resmenKaç gün gecikti adetin