- 18 Temmuz 2023
- 133
- 112
- 23
- Konu Sahibi dasistmasist
-
16 temmuzdakinde t çizgisi boş dediniz. Peki ondan önceki testlerde varmiydi. ??Arkadaşlar merhaba. Birkac aydır bebek denememizden sonuç alamayınca yumurtlama dönemimi takip etmek için ovulasyon testi uygulamaya karar verdim. Nolur nolmaz diye de adetim biter bitmez günlük testlerini yapmaya başladım, dün işimden dolayı testi yapamamıştım. Adetimden de henüz 1 hafta geçtiği için yumurtlama dönemi olabileceğini düşünmedim açıkçası testleri öylesine yapıyor gibiydim. Fakat kafamı karıştıran bir durum oldu. Sorum şu ki 16 temmuzda ovulasyon testindeki T kısmı boş iken bugün yani 18 temmuzda silik de olsa bir çizgi görüyorum. Sizce yumurtlamam dün olmuş olabilir mi? Ya da bu silik çizgi birkaç gün sonra yumurtlamanın olacağına mi işarettir? Eğer dünse ve kaçırmışsam çok üzülücem. Ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum ve tam anlayamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ondan önceki testler de hep boştu. Bir dün yapamadım, sonrasında bugün yaptım işte onda silik çizgi çıktı. O zaman bu dönemde gün aşırı yapmak iyi. Gün aşırı değil de bu dönemde ilişkiyi daha da sıklaştırmak bir dezavantaj mıdır peki?16 temmuzdakinde t çizgisi boş dediniz. Peki ondan önceki testlerde varmiydi. ??
Sağlıklı sonuçlar için hergun aynı saatte ve testten önce 2 saat sivi alımını durdurmaniz gerekir. Testleri okumaya gelince. Iki çizgi de yoğun kirmizi olduğunda yumurta büyümüş catlamaya yakın anlamı cikar. Hafif silik ikinci çizgiler yumurtanın büyüme evresini işaret eder. Daha sonra yumurta büyüdükçe 2. Çizgi koyulasir. Yumurta catladiginda ise köyü olan 2. Çizgi yeniden siliklesmeye başlar buda çatlayan yumurtayı yakaladiginiz anlamına gelir. 2. Günde Bir ilişki uygundur
Öncekiler boşsa ve yeni silikler başladıysa yeni büyümeye başladı demektir. Çizgiler iyice koyulasana kadar 3 günde bir de olabilir. Her gün ilişki zorlayabilir ve sizi sogutabilir. Görevmis gibi algilamayin. Koyulasmaya başladığında 2 günde bir deneyin. Siliklesme günü yada ertesinde gene ilişkiye 3 4 gün devam edersiniz. Catladigindan emin olmak istersen burdan etiketleyip foto at yardımcı olurum. Ama testleri düzenli ve aynı saatlerde yap yanılma cikmasinOndan önceki testler de hep boştu. Bir dün yapamadım, sonrasında bugün yaptım işte onda silik çizgi çıktı. O zaman bu dönemde gün aşırı yapmak iyi. Gün aşırı değil de bu dönemde ilişkiyi daha da sıklaştırmak bir dezavantaj mıdır peki?
Tamamdır çooook teşekkür ederimmÖncekiler boşsa ve yeni silikler başladıysa yeni büyümeye başladı demektir. Çizgiler iyice koyulasana kadar 3 günde bir de olabilir. Her gün ilişki zorlayabilir ve sizi sogutabilir. Görevmis gibi algilamayin. Koyulasmaya başladığında 2 günde bir deneyin. Siliklesme günü yada ertesinde gene ilişkiye 3 4 gün devam edersiniz. Catladigindan emin olmak istersen burdan etiketleyip foto at yardımcı olurum. Ama testleri düzenli ve aynı saatlerde yap yanılma cikmasin
eşinizee sperm sorunu yoksa bence hergün biz öyle yaptık tuttu yaşımızda 40Ondan önceki testler de hep boştu. Bir dün yapamadım, sonrasında bugün yaptım işte onda silik çizgi çıktı. O zaman bu dönemde gün aşırı yapmak iyi. Gün aşırı değil de bu dönemde ilişkiyi daha da sıklaştırmak bir dezavantaj mıdır peki?
Benim testime bakabilir misiniz acaba cogu arkadas yumurtlaman ve catlaman olmus dediler. Simdi yapıyorum üc gündür hic cıkmıyor silik dahiÖncekiler boşsa ve yeni silikler başladıysa yeni büyümeye başladı demektir. Çizgiler iyice koyulasana kadar 3 günde bir de olabilir. Her gün ilişki zorlayabilir ve sizi sogutabilir. Görevmis gibi algilamayin. Koyulasmaya başladığında 2 günde bir deneyin. Siliklesme günü yada ertesinde gene ilişkiye 3 4 gün devam edersiniz. Catladigindan emin olmak istersen burdan etiketleyip foto at yardımcı olurum. Ama testleri düzenli ve aynı saatlerde yap yanılma cikmasin
Testlerin tarih siralamasi olmadığı için bi sey diyemem. Eger iki çizgide aynı koyulukta iken bir yada bi kaç gün sonra o koyuluktan silik çizgiye dönme olduysa çatlama olmustur
Gayet güzel büyümüş. 2 günde bir ilişki ile yakalabilirsiniz. Henüz çatlama olmamış fakat yakinEki Görüntüle 3278605 merhaba benimkini de yorumlayabilir misiniz
Çok teşekkür ederim ama geçen ay da benim pik olmuyor pko da t çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı deniliyor benimki ikisi aynı koyulukta kalıyorGayet güzel büyümüş. 2 günde bir ilişki ile yakalabilirsiniz. Henüz çatlama olmamış fakat yakin
Koyuluk önemli değil catlamasini yakala değerlendirÇok teşekkür ederim ama geçen ay da benim pik olmuyor pko da t çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı deniliyor benimki ikisi aynı koyulukta kalıyor
Merhaba rahatsız ediyorum ama sürekli koyu çıkıyor diye testleri suda ve ice teade denedim böyle sonuç çıktı bu normal mi yoksa testler bozuk mu? Baştaki ve sonraki ice tea ortadaki suKoyuluk önemli değil catlamasini yakala değerlendir
Eger yumurta büyüme evresinde yada catlamaya yakınsa zaten koyu cikar. Değişik sıvılar ile denemene testleri heba etmene gerek yoktu.
Bayanlar testlerim bunlar. Tekli olanda bugünkü testim yumurtlama olmuşmu? Striplerim bittiği için miratech kullanıyorum. Sonuç nedir?
Öncekiler boşsa ve yeni silikler başladıysa yeni büyümeye başladı demektir. Çizgiler iyice koyulasana kadar 3 günde bir de olabilir. Her gün ilişki zorlayabilir ve sizi sogutabilir. Görevmis gibi algilamayin. Koyulasmaya başladığında 2 günde bir deneyin. Siliklesme günü yada ertesinde gene ilişkiye 3 4 gün devam edersiniz. Catladigindan emin olmak istersen burdan etiketleyip foto at yardımcı olurum. Ama testleri düzenli ve aynı saatlerde yap yanılma cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?