- 23 Ağustos 2022
- 4.345
- 4.623
- 63
- Konu Sahibi dasistmasist
Hayirli olsun çatlamış evetEki Görüntüle 3279177
Çatlama olmuş mu sence moni moni? Ayrıca dünü ve bugünü değerlendirdik, yarını yani 30 temmuzu da değerlendirmek gerekir mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun çatlamış evetEki Görüntüle 3279177
Çatlama olmuş mu sence moni moni? Ayrıca dünü ve bugünü değerlendirdik, yarını yani 30 temmuzu da değerlendirmek gerekir mi?
Merhaba benimkilere de bakar mısınız pik bugün mü olmuş dün mü anlayamadımEger yumurta büyüme evresinde yada catlamaya yakınsa zaten koyu cikar. Değişik sıvılar ile denemene testleri heba etmene gerek yoktu.
Bugun pik olmuş gibi. Yarında devam edebilirMerhaba benimkilere de bakar mısınız pik bugün mü olmuş dün mü anlayamadım
2 gün üst üste koyu çıkabilir mi yumurta çatlamıyor mu demek acaba buBugun pik olmuş gibi. Yarında devam edebilir
Hayir. Büyüme evresinde suan.2 gün üst üste koyu çıkabilir mi yumurta çatlamıyor mu demek acaba bu![]()
Bugün yumurtlama gibi gözüküyor. Değerlendir mutlaka canımBana da yardımcı olur musunuz kızlar . Az önce yaptığım teste göre en koyu çıkan bugün sanırım
Bugün de bu şekildeBugün yumurtlama gibi gözüküyor. Değerlendir mutlaka canım
Testleri sabah akşam yapmaya başla istersen canım ve silik olana kadar değerlendir mutlaka. Silik olduğunda çatlama olmuş demektir. Çatlama günü de bebiş için çok önemli atlamamaya çalışBugün de bu şekilde![]()
Ay robot gibi olduk zaten tövbe estağfurullahTestleri sabah akşam yapmaya başla istersen canım ve silik olana kadar değerlendir mutlaka. Silik olduğunda çatlama olmuş demektir. Çatlama günü de bebiş için çok önemli atlamamaya çalış![]()
Silikleşmeye devam edince bırakAy robot gibi olduk zaten tövbe estağfurullahRabbim hayırlısını versin . Testleri yapmayı ne zaman bırakmalıyım ?
Bugün de bu şekilde çıktı. Dünden daha silikSilikleşmeye devam edince bırak
Silikleşmeye devam edince bırak
Merhaba ayın 31 i pik ayın 1 inde akşam yaptığım test silikti. 2 sinde de silik yapınca çatladı diye düşündüm test yapmadım bugün bir yapayım dedim ikisinde baya belirgin yardımcı olun kızlar yaHayir. Büyüme evresinde suan.
2. Yumurtayı yakalamis olabilirsin. Devam et testeMerhaba ayın 31 i pik ayın 1 inde akşam yaptığım test silikti. 2 sinde de silik yapınca çatladı diye düşündüm test yapmadım bugün bir yapayım dedim ikisinde baya belirgin yardımcı olun kızlar ya
Adetlerin duzensizse pcos varsa olabilir. Hoş bunlar olmasa da olabilir.Öyle mi tamam edeyim. Regle 5 gün kala yumurtlama olur mu ki
Merhabalar eğer size zahmet olmayacaksa ovülasyon testimi yorumlayabilir misiniz ? Adetimin 13.günü başladım 3 test yaptım hepsi de koyu çıktı. Yoksa bana mı öyle geliyor2. Yumurtayı yakalamis olabilirsin. Devam et teste