• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim cift kırmizi ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Kızlar merhaba eke fograf aticam yumurtlama takibi yapıyorum 2 gün üst üste birliktelik oldu bugün de yumurtlamayi gördüm bugunde iliski olasa mi yarın mi.olsa

Eklentiler

• IMG-20210106-WA0002.webp
    IMG-20210106-WA0002.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar merhaba eke fograf aticam yumurtlama takibi yapıyorum 2 gün üst üste birliktelik oldu bugün de yumurtlamayi gördüm bugunde iliski olasa mi yarın mi.olsa
Bende seninle aynı durumdayım her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım kararsızım ama sanırım ne olur ne olmaz degerlendiricem bugünü de

Merhaba canım ovulasyon testi aldığım.yer diyor ki 2 gün olduysa bugün yapma yarın yap ama yumurtlama önemli değilmi zaten ya yarın silik cikarsa
O zaman yarında yapın zaten dün ve ondan önceki gün yaptıysanız zaten spermseler hala duruyordur yarında olsun ilişki silikleşsene kadar test yapın

O zaman yarında yapın zaten dün ve ondan önceki gün yaptıysanız zaten spermseler hala duruyordur yarında olsun ilişki silikleşsene kadar test yapın
Peki bu cift cizgi 1 gün mü sürüyor daha fazlami

Ama kafam takılır şimdi gebelik olmazsa yumurtlama gününde olmadı diye

Test siliklestiginde catlamis oluyo bi gun ara verebilirsiniz zaten sperm 3gun canli kaliyo yumurtada bigun o yuzden ara vermekte sorun yok

Back
X