Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim çatlamıyor sanırım yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hiresa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
692
332
53
34
Tecrübeli kızlar ovülasyon kullanan bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi lütfen? İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum ama hiçbir şey anlayamadım. Pik olmuşmu olmamışmı bana yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• IMG_20210101_170153.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba bende bugün başladım çatlama olduğu zaman ne oluyo yani yumurtlama dönemi bitmişmi oluyo

Merhaba bende bugün başladım çatlama olduğu zaman ne oluyo yani yumurtlama dönemi bitmişmi oluyo
Cnım bende tam anlamıyla bilmiyorum öğrenmek için açtım konuyu bana sormuşsun ama bildiğim kadarıyla anlatayım t çizgisi c ile aynı koyulukta veya t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlama olmuş daha sonra test yaptığında da silikleşmişse çatlamış oluyormuş benimkide kaç gündür böyle silikleşmiyor sanki

Cnm tam bende bilmiyrum bildigim kadariyla dah yumurta olammis yani t cizgisi c çizgisi kadar koyu olamamis testinin sivi alimini az alarak 3 saat bir tekrarla

Cnm tam bende bilmiyrum bildigim kadariyla dah yumurta olammis yani t cizgisi c çizgisi kadar koyu olamamis testinin sivi alimini az alarak 3 saat bir tekrarla
Dimi canım banada öyle geldi

Bence pik olmuş ya da olmak üzere. Bugünleri değerlendir. Silikleşme olacak mı diye de kontrol et. İnşallah beta sonucun da böyle koyu çıkar canım

Bence pik olmuş ya da olmak üzere. Bugünleri değerlendir. Silikleşme olacak mı diye de kontrol et. İnşallah beta sonucun da böyle koyu çıkar canım
Yaa öylemi diyorsun canım 1 2 kişide pik olduğunu söyledi bilemedim ya sonra dedim acaba çatlamıyormu ay inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Henüz yumurtlama olmamış yumurtlama olması için t ve c çizgisi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olmalı bugün epey koyuymuş ama eşit değil halen. Yarın yumurtlama olabilir gibi geldi bana. (çatlama da pik gördükten sonra t çizgisinin tekrar silinmesi durumunda oluyor)

14. Gün silikleşince çatladı zannettim ilk hatta ogünden beri değerlendirdim ne olur ne olmaz diye yarın bir daha yapayım saol canım

Kızlar buda bugünki çatladı sanırım

Eklentiler

• IMG_20210102_143024.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 54
Pik olan gün mü en önemli? Ne zamanları değerlendirmeliyiz? Bende bugün 12:30 testimde pik gördüm bana da yardımcı olur musunuz?
Sperm sorunu varsa gün aşırı yoksa her gün diye biliyorum canım yanlışlık olmasın. Çatlamadan önce içeride sperm olursa şans artıyomuş. İnşallah en yakın zamanda gebelik testinde de pik görürsün

Çok sağolun hızlı dönüşünüz için aylardır testlerde falan sonuc alamayınca bugün de pik görünce heyecanlandım. Dilerim isteyen herkes sağlıkla, sıhhatle güzel haberlerle bebeklerine kavusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…