Merhaba bende bugün başladım çatlama olduğu zaman ne oluyo yani yumurtlama dönemi bitmişmi oluyoTecrübeli kızlar ovülasyon kullanan bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi lütfen? İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum ama hiçbir şey anlayamadım. Pik olmuşmu olmamışmı bana yardımcı olun lütfen
Cnım bende tam anlamıyla bilmiyorum öğrenmek için açtım konuyu bana sormuşsun ama bildiğim kadarıyla anlatayım t çizgisi c ile aynı koyulukta veya t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlama olmuş daha sonra test yaptığında da silikleşmişse çatlamış oluyormuş benimkide kaç gündür böyle silikleşmiyor sankiMerhaba bende bugün başladım çatlama olduğu zaman ne oluyo yani yumurtlama dönemi bitmişmi oluyo
Sanırım bitmiş oluyor tam bilmiyorum bilenler cevap verir inşallah bizeMerhaba bende bugün başladım çatlama olduğu zaman ne oluyo yani yumurtlama dönemi bitmişmi oluyo
Cnm tam bende bilmiyrum bildigim kadariyla dah yumurta olammis yani t cizgisi c çizgisi kadar koyu olamamis testinin sivi alimini az alarak 3 saat bir tekrarlaTecrübeli kızlar ovülasyon kullanan bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi lütfen? İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum ama hiçbir şey anlayamadım. Pik olmuşmu olmamışmı bana yardımcı olun lütfen
Dimi canım banada öyle geldiCnm tam bende bilmiyrum bildigim kadariyla dah yumurta olammis yani t cizgisi c çizgisi kadar koyu olamamis testinin sivi alimini az alarak 3 saat bir tekrarla
Bence pik olmuş ya da olmak üzere. Bugünleri değerlendir. Silikleşme olacak mı diye de kontrol et. İnşallah beta sonucun da böyle koyu çıkar canımTecrübeli kızlar ovülasyon kullanan bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi lütfen? İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum ama hiçbir şey anlayamadım. Pik olmuşmu olmamışmı bana yardımcı olun lütfen
Yaa öylemi diyorsun canım 1 2 kişide pik olduğunu söyledi bilemedim ya sonra dedim acaba çatlamıyormu ay inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahBence pik olmuş ya da olmak üzere. Bugünleri değerlendir. Silikleşme olacak mı diye de kontrol et. İnşallah beta sonucun da böyle koyu çıkar canım
Henüz yumurtlama olmamış yumurtlama olması için t ve c çizgisi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olmalı bugün epey koyuymuş ama eşit değil halen. Yarın yumurtlama olabilir gibi geldi bana. (çatlama da pik gördükten sonra t çizgisinin tekrar silinmesi durumunda oluyor)Tecrübeli kızlar ovülasyon kullanan bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi lütfen? İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum ama hiçbir şey anlayamadım. Pik olmuşmu olmamışmı bana yardımcı olun lütfen
14. Gün silikleşince çatladı zannettim ilk hatta ogünden beri değerlendirdim ne olur ne olmaz diye yarın bir daha yapayım saol canımHenüz yumurtlama olmamış yumurtlama olması için t ve c çizgisi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olmalı bugün epey koyuymuş ama eşit değil halen. Yarın yumurtlama olabilir gibi geldi bana. (çatlama da pik gördükten sonra t çizgisinin tekrar silinmesi durumunda oluyor)
Pik olan gün mü en önemli? Ne zamanları değerlendirmeliyiz? Bende bugün 12:30 testimde pik gördüm bana da yardımcı olur musunuz?Bence pik olmuş ya da olmak üzere. Bugünleri değerlendir. Silikleşme olacak mı diye de kontrol et. İnşallah beta sonucun da böyle koyu çıkar canım
Sperm sorunu varsa gün aşırı yoksa her gün diye biliyorum canım yanlışlık olmasın. Çatlamadan önce içeride sperm olursa şans artıyomuş. İnşallah en yakın zamanda gebelik testinde de pik görürsünPik olan gün mü en önemli? Ne zamanları değerlendirmeliyiz? Bende bugün 12:30 testimde pik gördüm bana da yardımcı olur musunuz?
Çok sağolun hızlı dönüşünüz içinSperm sorunu varsa gün aşırı yoksa her gün diye biliyorum canım yanlışlık olmasın. Çatlamadan önce içeride sperm olursa şans artıyomuş. İnşallah en yakın zamanda gebelik testinde de pik görürsün
İnşAllah canımÇok sağolun hızlı dönüşünüz içinaylardır testlerde falan sonuc alamayınca bugün de pik görünce heyecanlandım. Dilerim isteyen herkes sağlıkla, sıhhatle güzel haberlerle bebeklerine kavusur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?