• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim 5 gün üst üste pozitif yardimmmm

dgsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
10
0
1
28
Hanımlar merhaba ovulasyon testiyle ilgili bir sürü yazı okudum ama benim gibi olan kimseyi bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz adetim bitti 7.gun ovulasyon testi yapmaya başladım 11.gune kadar negatifti 12.gun pik oldu ta ki 16. Güne kadar testi 16. Gün yaptiktan sonra bir daha yapmadım 12.gun bel ağrım felaket vardı karın sisligim diğer günler akıntım oldu ama şuna akintim falan yok şuan adetime 10 gün varEki Görüntüle IMG_20231013_150947_915.webp Eki Görüntüle IMG_20231016_144809_242.webp

Son düzenleme:
Fotoğraflar hiç net değil. Birleştirmeden tek tek koyabilir misiniz

Şuan düzenledim ama aynı mi
Fotoğrafları tek bir fotoğraf olarak birleştirdiğiniz için anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla pozitif değil, diğer çizgiler silik değil mi fotoğrafta görebildiğim ikisi de aynı koyulukta değil sanki

7.gunden 12 güne kadar bu şekildeydi ilk resimdeki gibi mor olan testte 12.gunden 14. Güne kadar olan sürede bu şekilde t çizgisi köyü olan da 15 ve 16. Gün e ait aynı sekilde çıktı
IMG_20231015_145523.jpg
IMG_20231012_151126.jpg

Eklentiler

• IMG_20231007_151018.jpg
    IMG_20231007_151018.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 232
7.gunden 12 güne kadar bu şekildeydi ilk resimdeki gibi mor olan testte 12.gunden 14. Güne kadar olan sürede bu şekilde t çizgisi köyü olan da 15 ve 16. Gün e ait aynı sekilde çıktı Eki Görüntüle 3320748 Eki Görüntüle 3320747
En üstteki testiniz ultra pik
Ortada ki testiniz pik
Altta ki testiniz silinmeye Başlamış yani çatlama gerçekleşmiş. 5 gün pozitif değil yani testleriniz 🤣

2.mor testte pik olmuş sonra çatlamış, hala pozitif değil testleriniz

2.mor testte pik olmuş sonra çatlamış, hala pozitif değil testleriniz
Şöyle sanırım resimlerde belli olmuyor ama 7.Günden itibaren testlerim hep negatifti yani t cden silikti 12.gun t ve c aynı renk oldu okuduguma göre bu da pozitif diye biliyorum 15. Gün t c den çok çok koyu çıktı

En üstteki testiniz ultra pik
Ortada ki testiniz pik
Altta ki testiniz silinmeye Başlamış yani çatlama gerçekleşmiş. 5 gün pozitif değil yani testleriniz 🤣
Şöyle en altta ki testim ilk yaptığım test mor kapaklı olanlar sonraki testler

Şöyle en altta ki testim ilk yaptığım test mor kapaklı olanlar sonraki testler
Tamam git gide koyulaşmış
Pembe olan testin yumurtan olgunlaşmaya başladı orda silik
Mor kapaklı ulta pik testin yumurtan mükemmel bir büyüklükte ve her an çatlayabilirim diyor
Diğer mor kapaklı testin çatladım git gide silinebilirim habercisi
Yarın yapacağın test pembe kapaklı testin gibi olması gerekiyor, buda ben artık tamamen çatladım demek.

Tamam git gide koyulaşmış
Pembe olan testin yumurtan olgunlaşmaya başladı orda silik
Mor kapaklı ulta pik testin yumurtan mükemmel bir büyüklükte ve her an çatlayabilirim diyor
Diğer mor kapaklı testin çatladım git gide silinebilirim habercisi
Yarın yapacağın test pembe kapaklı testin gibi olması gerekiyor, buda ben artık tamamen çatladım demek.
Doktorum artık test yapmayı bırak dediği için testi bıraktım 2 gündür doktorum da şaşırdı 5 gün üst üste diyince kafam allak bullak oldu böyle olupda hamile olan var mı ki acaba

Doktorum artık test yapmayı bırak dediği için testi bıraktım 2 gündür doktorum da şaşırdı 5 gün üst üste diyince kafam allak bullak oldu böyle olupda hamile olan var mı ki acaba
Siz yumurtlama zamanında değil misiniz? Adetinize kaç gün kaldı .

Adetime 10 gün var 28 günde bir adet oluyorum bugün 19. Adet döngüsü

Adetime 10 gün var 28 günde bir adet oluyorum bugün 19. Adet döngüsü
28-14=14. Gün yumurtlama gününüz yani 5 gün geçmiş oluyor üstünden eğer düzenliyse döngünüz hesap bu şekilde.
Sizde 5 gün önce test yapmayı bıraktım demiştiniz o zaman yaptığınız testler mi bunlar ?

Evet bunlar teste pik olduğunu gördüm 16 günde bu şekildeydi t cden çok çok koyuydu 17.gunden itibaren bıraktım test yapmayi ayın birinde adet oldum 6 gün sürdü ve bitti 7. Gün başladım test yapmaya ayyy kusura bakmayın sizi de meşgul ediyorum

Evet bunlar teste pik olduğunu gördüm 16 günde bu şekildeydi t cden çok çok koyuydu 17.gunden itibaren bıraktım test yapmayi ayın birinde adet oldum 6 gün sürdü ve bitti 7. Gün başladım test yapmaya ayyy kusura bakmayın sizi de meşgul ediyorum
O zaman döngünüz 28 olmaz bu ay 30 olmuş yumurtlamanız geç olmuş oluyor 🤗 olur mu canım bizler birbirimize destek olalım diye buradayız yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana 🤗

Adet takvimi 29 Ekim gösteriyor adet günümü şimdiye kadar hep doğru gösterdi geçen aydan catlayan 3 yumurtam vardı diyorum acaba onu dollendi bir sürü şey çok teşekkür ederim

Adet takvimi 29 Ekim gösteriyor adet günümü şimdiye kadar hep doğru gösterdi geçen aydan catlayan 3 yumurtam vardı diyorum acaba onu dollendi bir sürü şey çok teşekkür ederim
Ama adet gördüm dediniz ve tekrar yumurtlama görmüşsünüz bu ihtimali ortadan kaldırmış oluyor eğer önceki ay üstüne görme yaşasaydınız tekrar yumurtlama görmezdiniz bu bilimi de aşar bir durum olur 🤣

Gebelik tahmini icin ovu testine guvenmeyin oyle cikmasinin farkli farkli nedenleri olabilir siz adetinize 3 4 gun kala erken gebelikle baslayin test yapmaya adet gunune kadar artik Allah kerim

Back