• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim 2 gün üst üste pozitif??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hazychampagne

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
374
543
303
34
Kızlar merhaba! Ovulasyon kitimde 17.gün pozitifi yakaladım. O akşam ve ertesi sabahı değerlendirdik:oops:
18.gün bakalım ikinci çizgi silikleşti mi diye baktım ama aynı şekilde çıktı? İki gün üst üste pozitif çıkması normal midir? Hala çatlamadı mı demek acaba? Tecrübeli arkadaşlardan bir yardım istiyorum.. Şimdiden teşekkürler!:KK200:

Burdan araştıran arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmak isterim.. :)
6 aydır korunmasız ilişkiye girdiğimiz ve ikimizde de bir sorun olmadığı halde maalesef sonuç alamıyorduk.
Laboquick marka ovulasyon testi kullandım ve 18.gün yumurtladığımı öğrendim. Çift çizgiyi gorduğumuz gunleri değerlendirdik ve adetten iki gün önce aynı markanın gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. Allahım kucağıma da almayı nasip eder ve dilerim bekleyen herkes yavrusuna kavuşur..:KK200::nazar::anneadayı:

6 aydır korunmasız ilişkiye girdiğimiz ve ikimizde de bir sorun olmadığı halde maalesef sonuç alamıyorduk.
Laboquick marka ovulasyon testi kullandım ve 18.gün yumurtladığımı öğrendim. Çift çizgiyi gorduğumuz gunleri değerlendirdik ve adetten iki gün önce aynı markanın gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. Allahım kucağıma da almayı nasip eder ve dilerim bekleyen herkes yavrusuna kavuşur..:KK200::nazar::anneadayı:
pekı sen adetten once baktıgına hıc sılık cıktımı... bende bu markayı kullandım da poztfgünü ılıskı oldu sonra baktım sılıklestı yıne ılıskım oldu... 3 gün sonra baktım yıne sılık.... hamıle kalanların sureklı potfmı gıdıyor ?

pekı sen adetten once baktıgına hıc sılık cıktımı... bende bu markayı kullandım da poztfgünü ılıskı oldu sonra baktım sılıklestı yıne ılıskım oldu... 3 gün sonra baktım yıne sılık.... hamıle kalanların sureklı potfmı gıdıyor ?
Hayır iki gün çift çizgi gördüm yumurtlama gününün ertesi günü yaptığımda çizgi silikleşti ve o şekilde devam etti daha da bakmaya gerek yok zaten. Bir kere pozitifi yakalamak yeterli.

Hayır yumurtlama gününün ertesi günü yaptığımda çizgi silikleşti ve o şekilde devam etti daha da bakmaya gerek yok zaten. Bir kere pozitifi yakalamak yeterli.
cevabın ıcın saolda... su an 20.günüm test sılık yanı negatf... hamıle kalmıs olsam sureklı poztf mı olacaktı... senın adete 4 gün kala poztf cıkmış ya hanı.... ondan once baktıgında poztften sonra negatf olmusymuydu... dun canım sıkıldı baktım test negatf haala .... heralde tutmadı dedım. 14.günü poztftı.

cevabın ıcın saolda... su an 20.günüm test sılık yanı negatf... hamıle kalmıs olsam sureklı poztf mı olacaktı... senın adete 4 gün kala poztf cıkmış ya hanı.... ondan once baktıgında poztften sonra negatf olmusymuydu... dun canım sıkıldı baktım test negatf haala .... heralde tutmadı dedım. 14.günü poztftı.
Hayır surekli pozitif olmicak. Silinmesi normal olan, cunku vucuttaki lh artışı bitmiş ki silinmiş (yani yumurtlaman olmuş bitmiş.)Dediklerine göre yumurtlama kiti hamileysen beklenen adete bi kaç gün kala tekrar pozitifleşebiliyormuş (fakat herkeste oluyor diye bilimsel bişey yok) Ben Adete iki gün kala gebelik testi yaptığımda o pozitif çıktı!

Hayırlı olsun bebisiniz cinsiyeti ne acaba oncesinde iliski olmusmuydu sadece ogunlermi oldu

Mrhb Cnm cinsiyet bellimi?sağlıkla al kucağına..bende ilk defa ovu testi kullanicam..kız bebeğim olsun çok istiyorum tabiki sağlıklı olsun basım gozum ustune..kız bebek için özellikle dikkat etmem gereken püf noktası varmıdır?

Cok Tesekkur ederim.:KK200: Öncesinde ilişki olmadı ovulasyonun pozitif cıktığı o iki gün üst üste oldu ve bebişim erkek olacak :anneadayı: bulut29 bulut29 adalet57 adalet57

Himmm demek ki kız için ovu testinde pozitif günleri belirledikten sonra,oncesinde ilişki olmalı..sağlıkla al inş cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back