• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ovulasyon testii

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
En iyi cevaplar
1
1.861
133
Merhaba kuzularrr ben ovulasyon testi kullanıyorum ama tam anlamadığım bır nokta var koyu çizgi olduğu gün yumurta çatlamaya hazır gecikmeden değerlendirin demek mi oluyor yoksa doğurgan bir dönemdesin ne zaman olursa artık demek mi? Bu arada kendi ovulasyon testim 14.gün aşırı sıvı tükettim o yüzden karman çorman çıktı testler 15. Gün 16. Gün değerlendirdim ama 16.gün testini birlikte olduktan sonra yapmıştım sizce çatlamış mı yoksa yarın da devam edeyim mi değerlendirmeye?

Eklentiler

• 8A3A6C9B-C898-40CE-8D76-F8254E57E2C4.webp
    8A3A6C9B-C898-40CE-8D76-F8254E57E2C4.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba kuzularrr ben ovulasyon testi kullanıyorum ama tam anlamadığım bır nokta var koyu çizgi olduğu gün yumurta çatlamaya hazır gecikmeden değerlendirin demek mi oluyor yoksa doğurgan bir dönemdesin ne zaman olursa artık demek mi? Bu arada kendi ovulasyon testim 14.gün aşırı sıvı tükettim o yüzden karman çorman çıktı testler 15. Gün 16. Gün değerlendirdim ama 16.gün testini birlikte olduktan sonra yapmıştım sizce çatlamış mı yoksa yarın da devam edeyim mi değerlendirmeye?

Koyu çizgi 24 saat içinde yumurtan çatlayacak anlamında. Koyuluktan sonra silik olmuş zaten oda çatladığını gösterir. Ben genelde koyu çizgiyi yakaladığım zaman 3 gün üst üste değerlendiriyorum

Koyu çizgi 24 saat içinde yumurtan çatlayacak anlamında. Koyuluktan sonra silik olmuş zaten oda çatladığını gösterir. Ben genelde koyu çizgiyi yakaladığım zaman 3 gün üst üste değerlendiriyorum
Siz ne zamandır deniyorsunuz peki

Siz ne zamandır deniyorsunuz peki

3. 5 yıldır evliyim. Başından beri deniyorum. Bir defa hamile kaldım ama olmadı maalesef. Artık ne zaman yine kısmet olursa. Her ay ovülasyon yapıyorum ama

3. 5 yıldır evliyim. Başından beri deniyorum. Bir defa hamile kaldım ama olmadı maalesef. Artık ne zaman yine kısmet olursa. Her ay ovülasyon yapıyorum ama
Anladım Allah benden önce size Sağlıklı sihhatli bir bebiş versin inşallah ben daha 5 aylık yeni evliyim ama öncesinde 3 yıldır birlikteydik zaten eşimle o yüzden erkenci davrandık bebiş konusunda biraz da tahmin ediyordum hemen olmayacağını 2. Denememiz bu ay :)

Anladım Allah benden önce size Sağlıklı sihhatli bir bebiş versin inşallah ben daha 5 aylık yeni evliyim ama öncesinde 3 yıldır birlikteydik zaten eşimle o yüzden erkenci davrandık bebiş konusunda biraz da tahmin ediyordum hemen olmayacağını 2. Denememiz bu ay :)

Teşekkür ederim Allah bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş. Daha çok yeniymişsiniz. Olur inş hayırlısıyla:)

Merhaba kuzularrr ben ovulasyon testi kullanıyorum ama tam anlamadığım bır nokta var koyu çizgi olduğu gün yumurta çatlamaya hazır gecikmeden değerlendirin demek mi oluyor yoksa doğurgan bir dönemdesin ne zaman olursa artık demek mi? Bu arada kendi ovulasyon testim 14.gün aşırı sıvı tükettim o yüzden karman çorman çıktı testler 15. Gün 16. Gün değerlendirdim ama 16.gün testini birlikte olduktan sonra yapmıştım sizce çatlamış mı yoksa yarın da devam edeyim mi değerlendirmeyeT
T çizgisi C den koyu çıkarsa test pozitif demektir. Bu 24-36 saat içerisinde yumurtanızın çatlayacağı anlamına geliyor. Yumurtlamadan bir gün önce ve sonrasındaki 3 gün gebelik şansınızın en yüksek olduğu günler bu 4 günü değerlendirmekte fayda var😌😌

Son iki gündür yaptığım testleri ekledim. Bakabilir misiniz pik olmuş mu?

Eklentiler

• 160910094067783131004.webp
    160910094067783131004.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar son 2 foto bugüne ait . Sizce yumurtlama olmuş mu?

Eklentiler

• 2A0A4CF3-63F3-40C1-9A48-32AEE7DFED90.webp
    2A0A4CF3-63F3-40C1-9A48-32AEE7DFED90.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 36263322-9B7B-48E9-B7E7-E8DE6FE4505C.webp
    36263322-9B7B-48E9-B7E7-E8DE6FE4505C.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bisey sorucam size . Bugün pik oldu ovulasyon testim . Dün birlikte olmuştuk. Bugün pik ama 24 36 saat sonra çatlama olur ya pikten sonra . Ben yarın ilişkiye girsem olurmu sizce?

Kızlar bisey sorucam size . Bugün pik oldu ovulasyon testim . Dün birlikte olmuştuk. Bugün pik ama 24 36 saat sonra çatlama olur ya pikten sonra . Ben yarın ilişkiye girsem olurmu sizce
Pikten 24 saat sonra çatlama olmaz piki gördüğünde 24 saat içersinde olacak demekte hatta belki sen testi yaptığında çatlamış bile olabilir yani öyle diyim dün yaptıysan iyi ama imkanın varsa Bugün de yap

Pikten 24 saat sonra çatlama olmaz piki gördüğünde 24 saat içersinde olacak demekte hatta belki sen testi yaptığında çatlamış bile olabilir yani öyle diyim dün yaptıysan iyi ama imkanın varsa Bugün de yap
Canım dün yapmadım pik olduğu gün yanı . Bu sabah yaptık . Bir de böyle deneyim dedim geçen ay pik günü ve ertesi günü degerlendirmistik. Bu ay da böyle olsun dedim inşallah olur

Canım bugünde pik gösteriyor test . Neden acaba? Çatlamadan 1 gün önce çift olup ertesi gün siliklesirdi normalde . Sabah ilişki oldu

Back
X