- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Evet olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olmuş
Eşimde diyor ama yıllardır doktorumuz annemin babaannemin bileDr ni değiştir canım
Aaa hamilemisin yoksa döngünün kaçıncı günü niye böyle buKızlar merhaba bende ilk defa ovulasyon denemesi yapıyorum kafam çok karışıyor adetlerim düzensiz 40-45 gün aralığında hep koyu çıkıyor tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Bende hep ilk çocuğumu olduran dr ye gidiyordum ikinci bebek için ama 4 yıl uğraştı olmadı bende degistirdim ve bu dr den memnunum dün çatlama iğnesi yaptı diğeri hep bi sorun yok olur diyoduEşimde diyor ama yıllardır doktorumuz annemin babaannemin bile
Bilmiyorum eşim kızıyor zaten benim üzüldüğümü de görünce niye değiştirmiyosun diye kızıyorBende hep ilk çocuğumu olduran dr ye gidiyordum ikinci bebek için ama 4 yıl uğraştı olmadı bende degistirdim ve bu dr den memnunum dün çatlama iğnesi yaptı diğeri hep bi sorun yok olur diyodu
Yok cnm keşke olsam iki gün önce normal gebelik testi yaptım negatif çıktı 17 eylülde başladı reglim 21 eylülde bitti..neden böyle çıkıyor anlamadımAaa hamilemisin yoksa döngünün kaçıncı günü niye böyle bu
Sen regl olduğuna peki emin misin reglden hemen bi gün sonra koyu çıkmaz ki ovulasyon testi ben hiç birşey anlamadım şimdiYok cnm keşke olsam iki gün önce normal gebelik testi yaptım negatif çıktı 17 eylülde başladı reglim 21 eylülde bitti..neden böyle çıkıyor anlamadım
evet doğru alttaki bi tık daha silik ama pik yok daha.Kızlar yukardakı dünkü alttaki bugün dün daha mı koyu sizce nasıl?Eki Görüntüle 2699327
Evet arada silik olsada hep koyu testler ama bu çubuk testlerde pikledimi 2 ci çizgi baya bi koyu oluyor,bence hala pik yok.Kızlar merhaba bende ilk defa ovulasyon denemesi yapıyorum kafam çok karışıyor adetlerim düzensiz 40-45 gün aralığında hep koyu çıkıyor tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Evet cnm normal regl oldum..bakıyorum herkesin silikten koyuya doğru gidiyor benim hep koyu çıkıyor inşallah yumurtlama günümü kaçırmam kafam karışıyor benimdeSen regl olduğuna peki emin misin reglden hemen bi gün sonra koyu çıkmaz ki ovulasyon testi ben hiç birşey anlamadım şimdi
Bende öyle düşünüyorum yumurtlama olduğunda ikinci çizgim daha koyu olacak heraldeEvet arada silik olsada hep koyu testler ama bu çubuk testlerde pikledimi 2 ci çizgi baya bi koyu oluyor,bence hala pik yok.
Aynen öyle ,yapmaya devam et yok daha .Bende öyle düşünüyorum yumurtlama olduğunda ikinci çizgim daha koyu olacak heralde
Belki 10mlu senin ovulsayon testin ama senin vucut zaten 10 mlu dağıtıyordur 25 mlu olmasına dikkat et canmBende öyle düşünüyorum yumurtlama olduğunda ikinci çizgim daha koyu olacak heralde
O ne demek canım ?Belki 10mlu senin ovulsayon testin ama senin vucut zaten 10 mlu dağıtıyordur 25 mlu olmasına dikkat et canm
Hani hamilelik testinde de var ya hcg değeri 10 mlu işe ölçenler var bide 25 mlu u bu ovulasyon testinde de öyle kesin 10 mlu senin 25li olsa belki daha hafif olurO ne demek canım ?
Anladım cnm instagramdan aldım ben satan kişi çok hassas olduğunu söyledi ama üzerinde kaç mlu olduğu yazmıyorHani hamilelik testinde de var ya hcg değeri 10 mlu işe ölçenler var bide 25 mlu u bu ovulasyon testinde de öyle kesin 10 mlu senin 25li olsa belki daha hafif olur
Bencede şansını bi dene değiştir biBilmiyorum eşim kızıyor zaten benim üzüldüğümü de görünce niye değiştirmiyosun diye kızıyor
Aynen belkide ondan her kadının vucutunda farklı Lh salgılıyor senin vucudunda demek zaten fazla varAnladım cnm instagramdan aldım ben satan kişi çok hassas olduğunu söyledi ama üzerinde kaç mlu olduğu yazmıyor