• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yukardakı dünkü alttaki bugün dün daha mı koyu sizce nasıl? 🥺
D29DE93A-5A05-40B9-8F53-3593D66D0413.webp

Kızlar merhaba bende ilk defa ovulasyon denemesi yapıyorum kafam çok karışıyor adetlerim düzensiz 40-45 gün aralığında hep koyu çıkıyor tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• 816D27A1-3555-4919-BD7E-FE6112A53D89.webp
    816D27A1-3555-4919-BD7E-FE6112A53D89.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar merhaba bende ilk defa ovulasyon denemesi yapıyorum kafam çok karışıyor adetlerim düzensiz 40-45 gün aralığında hep koyu çıkıyor tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Aaa hamilemisin yoksa döngünün kaçıncı günü niye böyle bu

Eşimde diyor ama yıllardır doktorumuz annemin babaannemin bile
Bende hep ilk çocuğumu olduran dr ye gidiyordum ikinci bebek için ama 4 yıl uğraştı olmadı bende degistirdim ve bu dr den memnunum dün çatlama iğnesi yaptı diğeri hep bi sorun yok olur diyodu

Bende hep ilk çocuğumu olduran dr ye gidiyordum ikinci bebek için ama 4 yıl uğraştı olmadı bende degistirdim ve bu dr den memnunum dün çatlama iğnesi yaptı diğeri hep bi sorun yok olur diyodu
Bilmiyorum eşim kızıyor zaten benim üzüldüğümü de görünce niye değiştirmiyosun diye kızıyor

Yok cnm keşke olsam iki gün önce normal gebelik testi yaptım negatif çıktı 17 eylülde başladı reglim 21 eylülde bitti..neden böyle çıkıyor anlamadım
Sen regl olduğuna peki emin misin reglden hemen bi gün sonra koyu çıkmaz ki ovulasyon testi ben hiç birşey anlamadım şimdi

Evet arada silik olsada hep koyu testler ama bu çubuk testlerde pikledimi 2 ci çizgi baya bi koyu oluyor,bence hala pik yok.

Sen regl olduğuna peki emin misin reglden hemen bi gün sonra koyu çıkmaz ki ovulasyon testi ben hiç birşey anlamadım şimdi
Evet cnm normal regl oldum..bakıyorum herkesin silikten koyuya doğru gidiyor benim hep koyu çıkıyor inşallah yumurtlama günümü kaçırmam kafam karışıyor benimde

Hani hamilelik testinde de var ya hcg değeri 10 mlu işe ölçenler var bide 25 mlu u bu ovulasyon testinde de öyle kesin 10 mlu senin 25li olsa belki daha hafif olur
Anladım cnm instagramdan aldım ben satan kişi çok hassas olduğunu söyledi ama üzerinde kaç mlu olduğu yazmıyor

Anladım cnm instagramdan aldım ben satan kişi çok hassas olduğunu söyledi ama üzerinde kaç mlu olduğu yazmıyor
Aynen belkide ondan her kadının vucutunda farklı Lh salgılıyor senin vucudunda demek zaten fazla var

Back
X