cikcik55 Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2012 14 4 16 İstanbul 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikcik55 #1 ovulasyon testi dıye bır sey duymus arkadasım ınternetten baktım hamıle kalması ıcın yumurtlama donemıyle ılgılı bırseymıs..kullanan var mı? eczaneden mı alınıyo doktor mu yapıyo.
ovulasyon testi dıye bır sey duymus arkadasım ınternetten baktım hamıle kalması ıcın yumurtlama donemıyle ılgılı bırseymıs..kullanan var mı? eczaneden mı alınıyo doktor mu yapıyo.
DivaSatanica Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.440 290 173 39 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikcik55 #2 cikcik55 .!.: ovulasyon testi dıye bır sey duymus arkadasım ınternetten baktım hamıle kalması ıcın yumurtlama donemıyle ılgılı bırseymıs..kullanan var mı? eczaneden mı alınıyo doktor mu yapıyo. Genişletmek için tıkla... Eczaneden alınıyor. Ben öyle hamile kaldım. Tavsiye ederim. Gebelik testi gibi idrarla yapılıyor. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cikcik55 .!.: ovulasyon testi dıye bır sey duymus arkadasım ınternetten baktım hamıle kalması ıcın yumurtlama donemıyle ılgılı bırseymıs..kullanan var mı? eczaneden mı alınıyo doktor mu yapıyo. Genişletmek için tıkla... Eczaneden alınıyor. Ben öyle hamile kaldım. Tavsiye ederim. Gebelik testi gibi idrarla yapılıyor. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cikcik55 Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2012 14 4 16 İstanbul 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikcik55 #3 tesekkur ederız.arastırıcam.sagggolun. :)
sweet42 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2014 6.288 2.619 198 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikcik55 #4 cikcik55 .!.: tesekkur ederız.arastırıcam.sagggolun. :) Genişletmek için tıkla... Benimde bugun geldi siparisim internet uzerinden aldim canim bu sekilde bende hamile kalmayi planliyorum bakalim :) internetten uzerinden daha uygun oluyo canim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cikcik55 .!.: tesekkur ederız.arastırıcam.sagggolun. :) Genişletmek için tıkla... Benimde bugun geldi siparisim internet uzerinden aldim canim bu sekilde bende hamile kalmayi planliyorum bakalim :) internetten uzerinden daha uygun oluyo canim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.