canım merhabalar,
ben 2 yıllık evliyim evliliğimin 2. ayında bi düşük yaşamıştım ve ondan sonra korunmaya başladık şimdi yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz mart ayında kadın dogum doktoruna gidip kontrol yaptırdım bebek istediğimi söyledim, muayene ultrson ve tahlil yaptı olumsuz bişey olmadıgınız polikistikover oldugumu ama daha once hamlie kaldıgım için endişelnmemem gerektiğini söyledi ama 3 aydır bebek olmadı, olmuyor, bu aralar biraz rahatsızlandım ve genel tetkik için doktora gittim troidlerime vs baktırmak için, kan tahlili yaptırırken olur ya gebelikte olur diye onuda yaptıralım dedik beta hcg 1,20 çıktı, bu tahlil ilişkiye girdikten sonra 8. günde bu değer çktı ve suan çok sabırsızım acaba yükselebilir mi?
benimde suan sen troidlerden bahsettin kafama takıldı tahlil sonucumu henüz doktoruma göstermedim ayın29nda göstericem ama iki tane sonucum normal değerlerinde çıkmamış biri a-tg 10,32 diğeri de anti TPO 14,38 çıktı şimdi senin yazını görünce endişelendim açıkcası napcam bilmiyorum, ayın29na kadar beklemek çok can sıkıcı..
yorumumu görürsen bu iki değer hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.
çok tşk ederim.