Evet canım pik gibi duruyor değerlendirHerkese merhaba. Sizce ovülasyon testim pik olmuş mu?
Bundan sonraki değerlendirme nasıl olmalı? İlk defa yapıyorum bu testi de kusura bakmayınEvet canım pik gibi duruyor değerlendir
Benimki de yakın mi sizce adetlerim düzensiz geçen ay kimyasal yaşadım bu 19. günüm hala yumurtalama goremedimEvet olmuş bunu ve önümüzdeki iki günü değerlendirin tabi yine yapın testi o arada
Sizinde pik duruyor belki yarın daha koyu çıkabilir ama her ihtimale karşı bugünü değerlendirinBenimki de yakın mi sizce adetlerim düzensiz geçen ay kimyasal yaşadım bu 19. günüm hala yumurtalama goremedim
Tamamdır çok teşekkür ederim hayırlısı Allahtan diyelimEvet olmuş bunu ve önümüzdeki iki günü değerlendirin tabi yine yapın testi o arada
Yumurtlama dahil üç günü değerlendir canımBundan sonraki değerlendirme nasıl olmalı? İlk defa yapıyorum bu testi de kusura bakmayın
Az önce tekrar test yaptım silikleşmiş hemen çatlama olur mu acaba anlayamadımYumurtlama dahil üç günü değerlendir canım
Evet olmuş bunu ve önümüzdeki iki günü değerlendirin tabi yine yapın testi o arada
Genelde akşam bu saatlerde yapılan ovülasyon testleri gün içindeki sıvı alımından vs etkileniyor o yüzden olabilir belkiAz önce tekrar test yaptım silikleşmiş hemen çatlama olur mu acaba anlayamadım
O zaman sabah tekrar aynı şartlarda yapmam daha doğru sonuç verir gibi sabah kalkıp ikinci idrarda aç karnına yapmıştımGenelde akşam bu saatlerde yapılan ovülasyon testleri gün içindeki sıvı alımından vs etkileniyor o yüzden olabilir belki
Öyle yapabilirsiniz genelde bu testtker sabah 10 dan sonra öğlen 3-5 arası akşam 8 de yapılabilir deniliyor yapmadan iki saat önce falan sıvı alımınıda yavaşlatmamızı söylüyorlarO zaman sabah tekrar aynı şartlarda yapmam daha doğru sonuç verir gibi sabah kalkıp ikinci idrarda aç karnına yapmıştım
Tamamdır çok teşekkür ederimÖyle yapabilirsiniz genelde bu testtker sabah 10 dan sonra öğlen 3-5 arası akşam 8 de yapılabilir deniliyor yapmadan iki saat önce falan sıvı alımınıda yavaşlatmamızı söylüyorlar
Amin inşallah güzel haber bekleyen herkesin alması duasıylaİnşallah öyledir de bu ay güzel haberler alırsınız
Bilemedim canım benim genelde en az 2 gün sürer koyuluğuAz önce tekrar test yaptım silikleşmiş hemen çatlama olur mu acaba anlayamadım
Son beş test böyle sonuncusu bugün yaptığımSizinde pik duruyor belki yarın daha koyu çıkabilir ama her ihtimale karşı bugünü değerlendirin
13 ü daha koyu geldi bana ama alttaki beklediyse bide kalite düşüyor buraya atarken o yüzden böyle gözükmüş olabilir yine değerlendirin bunu amaSon beş test böyle sonuncusu bugün yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?