Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar regl dönemine 3 gün kala ovülasyon testi iki çizgi çıkar mı yardım lütfeennn. Reglim şuan gecikti mide yanması bulantı uyku gibi belirtilerim var erken gebelik testi yaptım ama negatif
Merhabalar regl dönemine 3 gün kala ovülasyon testi iki çizgi çıkar mı yardım lütfeennn. Reglim şuan gecikti mide yanması bulantı uyku gibi belirtilerim var erken gebelik testi yaptım ama negatif
Koyu olarak çıkıyorsa bir ihtimal ama silikse yoktur. Test için erken olabilir sonuçta ovülasyon lh ölçüyor koyuysa bu tarz olması normal yada hcg niz testin algılayacağı kadar yükselmemiş olabilir prospektüsünde yazar kaç hcg den itibaren yükseldiği