Kizlar merhaba.. internetten test siparis etmiştim bugun elime ulaştı merak edip denedim ilk kez ovulasyon testi yapıyorum.. bat 2 Nisan testimi ekliyorum bu demek oluyor bilgi alabilir miyim reglim düzenlidir yani reglime su an 5 gun var
Kizlar merhaba.. internetten test siparis etmiştim bugun elime ulaştı merak edip denedim ilk kez ovulasyon testi yapıyorum.. bat 5 Nisan testimi ekliyorum bu demek oluyor bilgi alabilir miyim reglim düzenlidir yani reglime su an 5 gun var Eki Görüntüle 3567541
bat i yanlış yazmışım bi an pembeleşinceye biraz olsun koyu görünce bat 2 Nisan.. beni düşündüren ben ztn yumurtlamayi hissettim yani mart 15 kasik ağrısı mart 18 -19 da akıntı şeklinde tekrar mı yumurtlama olacak acaba.. adete kalmış 5 gün ondan merak ettim açıkçası..
bat i yanlış yazmışım bi an pembeleşinceye biraz olsun koyu görünce bat 2 Nisan.. beni düşündüren ben ztn yumurtlamayi hissettim yani mart 15 kasik ağrısı mart 18 -19 da akıntı şeklinde tekrar mı yumurtlama olacak acaba.. adete kalmış 5 gün ondan merak ettim açıkçası..