İnslh hayırlısı olsun yardımcı oldgun için teşekkür ederim inslh sende güzel haberler alırsınKendine çok iyi bak canım hiç strese girme bu ay olmazsa diğer ay olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnslh hayırlısı olsun yardımcı oldgun için teşekkür ederim inslh sende güzel haberler alırsınKendine çok iyi bak canım hiç strese girme bu ay olmazsa diğer ay olur![]()
Ne demek canımİnslh hayırlısı olsun yardımcı oldgun için teşekkür ederim inslh sende güzel haberler alırsın![]()
Bende pek anlamıyorum ama sanırım yakın bugün olabilir sen yinede degrlendir benceEki Görüntüle 3562481 Kızlar sizce pik mi tam anlamıyorum
Yarına pik olur benceEki Görüntüle 3562481 Kızlar sizce pik mi tam anlamıyorum
Tesekür ederim inşallah güzel sonuçlar alırızBende pek anlamıyorum ama sanırım yakın bugün olabilir sen yinede degrlendir bence
Teste devam ediyorum umarım bu defa testle öğreneceğim yumurtlama gününüYarına pik olur bence
İnslhTesekür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız
Bu sefer pik galiba dediğiniz gibi canım
Evet öyleBu sefer pik galiba dediğiniz gibi canım
Çok teşekkür ederimEvet öyle
Canım bende de aynı sıkıntı var ya sol tupum kapalı sag açık sadece bende klomen kullanıyorum bugün 4. Günüm yarın son kez icicem sabah akşam içiyorum ama sürekli sol yunurtaligim ağrıyor büyük ihtimalle o taraftaki yumurta gelişiyor açıkcası korkuyorum sağda buyumezse diye bende ovulasyona başladım bugün 2. Kez yaptım ama hiç bir şey çıkmadı yapmaya devam edicem inşallah seninki tutar hamis kalırsın bu ay regl tarihin ne zaman ?Birşey daha sorcaktim benim sol tüp yok alındı gebelik nasıl olusucak ki tutarsa
Geçmiş olsun inslh işe yarar 5Nisan adet tarihim ama pek umudum yok aslında ama hayırlısı bakalımCanım bende de aynı sıkıntı var ya sol tupum kapalı sag açık sadece bende klomen kullanıyorum bugün 4. Günüm yarın son kez icicem sabah akşam içiyorum ama sürekli sol yunurtaligim ağrıyor büyük ihtimalle o taraftaki yumurta gelişiyor açıkcası korkuyorum sağda buyumezse diye bende ovulasyona başladım bugün 2. Kez yaptım ama hiç bir şey çıkmadı yapmaya devam edicem inşallah seninki tutar hamis kalırsın bu ay regl tarihin ne zaman ?
DeğilEki Görüntüle 3562481 Kızlar sizce pik mi tam anlamıyorum
Merhaba çatlama dan sonra akıntı olması normal mi çatlamadan üç gün sonra akıntı gelmeye başladıKendine çok iyi bak canım hiç strese girme bu ay olmazsa diğer ay olur![]()