Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü gittim sol da yumurta 20 olmuş demişti pazartesi günü duphaston başla sabah akşam adet olmazsan test yapabilirsin demiştiDuphaston eğer gebelik olursa rahme tutunsu diye düşügü önlemek için bende Progestan kullanıyorum pik gözüküyor doktor kontrolün ne zaman canım
Birşey daha sorcaktim benim sol tüp yok alındı gebelik nasıl olusucak ki tutarsaDuphaston eğer gebelik olursa rahme tutunsu diye düşügü önlemek için bende Progestan kullanıyorum pik gözüküyor doktor kontrolün ne zaman canım
gün aşırı ilişkinkiye gir mutlaka canım tek yumurta ile gebe kalan çok insan var sakın negatif düşünme aynı gün gitmişiz kontorele 13 de catlamıs benim yumurta daCuma günü gittim sol da yumurta 20 olmuş demişti pazartesi günü duphaston başla sabah akşam adet olmazsan test yapabilirsin demişti
İnslh ama sol da büyümüş yumurta ya solda tüp yok o beni düşündürdü inslh güzel haberler alırızgün aşırı ilişkinkiye gir mutlaka canım tek yumurta ile gebe kalan çok insan var sakın negatif düşünme aynı gün gitmişiz kontorele 13 de catlamıs benim yumurta da
İnşallah kalırız canımİnslh ama sol da büyümüş yumurta ya solda tüp yok o beni düşündürdü inslh güzel haberler alırız
İnslhh bunu da şimdi yaptım böyle çıkması normal mıİnşallah kalırız canım![]()
Merhaba kizlar bugün saat 14.30da ovulasyon testi yaptım pik mi acaba ve ben birde femara hap kullandım sonrasında bugün başlamam için Dr duphaston verdi femara dan sonra duphaston kullan var mı ne için kullandınız acaba
Aynı saatlerde yapmam gerekiyor canım iyi bir sonuç için iki saat bir şey içememn gerekiyorİnslhh bunu da şimdi yaptım böyle çıkması normal mı
İnslhh bunu da şimdi yaptım böyle çıkması normal mı
O zman yarın saat 14.30da tekrar yapayimAynı saatlerde yapmam gerekiyor canım iyi bir sonuç için iki saat bir şey içememn gerekiyor
Alttaki bugün yaptım çatlamış miAynı saatlerde yapmam gerekiyor canım iyi bir sonuç için iki saat bir şey içememn gerekiyor
Teşekkür ederim çok sağolCatlamış canım mutlaka değerlendir bugünü
En erken ne zaman tes yapmalıyım idrarda baya geç belli oluyor galibaCatlamış canım mutlaka değerlendir bugünü
Ya ben biraz da korkuyorum da ondn yumurta sol tarafta büyüdü ve benim sol tarafta tüpüm yok alınmıştı acickcasi pekte umutlu degilm gebelik olusucagi konusunda ama hayırlısı10. gün kanda belli olur 14. Günde idrarda ama sen genede bekle regl tarihini canım bende öyle yapıcam
İnşallah hamile kalırsın canım benimYa ben biraz da korkuyorum da ondn yumurta sol tarafta büyüdü ve benim sol tarafta tüpüm yok alınmıştı acickcasi pekte umutlu degilm gebelik olusucagi konusunda ama hayırlısı
Ayy inslh çok güzel konuştunuz inslh Allahin izniyle güzel haberler alırızİnşallah hamile kalırsın canım benimikimiz birbirimize güzel haberler vereceğiz inşallah inanıyorum
Kendine çok iyi bak canım hiç strese girme bu ay olmazsa diğer ay olurAyy inslh çok güzel konuştunuz inslh Allahin izniyle güzel haberler alırız![]()