Ovulasyon testi

Merhabalar yeni kayıt oldum evliyim ve 6 yaşında bir çocuğum var. 2. çocuğu istiyoruz deniyoruz ama nasip olmadı henüz. Ovülasyon testini ilk defa yapıyorum. Uygulamaya göre reglime 8 gün var. 3 gündür başladım test yapmaya bugün ki biraz kafami karistirdi. Yumurtlama başlamış mı yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı ramazanlar.
Test pik gibi ama siliklik var bozuk olabilir yarın tekrarla bugunude degerlendir ya geç yumurtlama sanırım daha önce pik görmedin demi
 
Test pik gibi ama siliklik var bozuk olabilir yarın tekrarla bugunude degerlendir ya geç yumurtlama sanırım daha önce pik görmedin demi
Hayır henüz görmedim ve testi ilk defa deniyorum. Regl in 10. günündeyim hep uygulama ile deniyorum ama başarılı olamadım. Az önce denedim pik olmuş gibi ama tam anlamadım.
 
Merhabalar bugün tekrar denedim ama daha tam olmadı sanirim ?
 

Eklentiler

  • image.webp
    image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 20
Back
X