• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi ?

orange3752

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
9
0
1
25
27-28 gün arayla regl oluyorum ocak 4 , şubat 2 de regl oldum en son. reglim 3 gün sürüyor, 6 şubattan itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım. 10 gün boyunca hep silik çizgi çıktı, 16 şubat öğlen yaptığımda ikiside koyu çizgi çıktı. uygulamada 14 şubat yumurtlama dönemim gözüküyordu ama 16 sında lh değerlerim yükseldi bu gece değerlendirdik. eğer yumurtalarım çatlamış olursa bunu ovülasyon testinde nasıl anlarım ve bugünüde değerlendirmeli miyim? eğer çatlama olurda tutarsa reglimin kaç gün gecikmesi gerekir net sonuç için bilenler yardımcı olursa sevinirim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻🫶🏻
IMG_4164.jpeg

Merhaba teste devam et. Silikleştiğinde çatlamış oluyor o günü de değerlendir. 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsin

Yumurtlama devam ediyor siz bu günleri değerlendirin ve teste devam edin. Silikleştiğinde yumurta çatlamış demek o günü de değerlendirin. Testin markası ne
pro cilinic. artı med kullanıyordum normalde her gün silik çıkınca bozuk bu dedim 5-6 gündür buna geçtim 😅😅😅🫣🫣🥰

Yumurtalama devam ediyor demek korkmayın iki gün üst üste çıkabilir değerlendirin siz
IMG_4223.jpeg
şu anda çatlamış oluyormu iki gün üstüste pik gördüm buda bugünnyaptığım. iki güne nazaran t çizgisi silikleşti sanki yoksa benmi yanlış yorumluyorum. dünden beride feci kasık ağrım var ve vücudum ayaklarım yanıyor

Eki Görüntüle 3546294 şu anda çatlamış oluyormu iki gün üstüste pik gördüm buda bugünnyaptığım. iki güne nazaran t çizgisi silikleşti sanki yoksa benmi yanlış yorumluyorum. dünden beride feci kasık ağrım var ve vücudum ayaklarım yanıyor
Evet çatlamış yumurtaniz bugünü de değerlendirin mutlaka inşallah tutar🥰

Back