- 21 Kasım 2024
- 67
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi Sister_123
Bu şekilde atamamışım kusura bakmayınGörsel yok ki
Değerlendir bence döngün ne kadar peki regl tarihin neBu şekilde atamamışım kusura bakmayın
Markası bir gebenin günlüğü mü ? Çünkü o testlerde koyuyu görmek o kadar zor ki eğer oysa markası pik diyebilirimBu şekilde atamamışım kusura bakmayın
Sizce benim ki nedirMarkası bir gebenin günlüğü mü ? Çünkü o testlerde koyuyu görmek o kadar zor ki eğer oysa markası pik diyebilirim
Sizin attığınız testlerde yumurtlama gözükmüyor ama döngünüzün 16. Günüymüş yumurtlama daha önce olmuştur tahminim, öncesini de değerlendirmişsiniz hayırlısı olsun inşallahSizce benim ki nedir
13/14/15 değerlendirdikSizin attığınız testlerde yumurtlama gözükmüyor ama döngünüzün 16. Günüymüş yumurtlama daha önce olmuştur tahminim, öncesini de değerlendirmişsiniz hayırlısı olsun inşallah
Bu ay umarım gebe kalırsınız ama gebelik olmazsa yumurtalama testi yapacaksanız mutlaka adetten hemen sonra başlayın, yoksa sizi yanıltabilir ya da hiç takip etmeden adetten sonra gün aşırı ilişki de yaşayabilirsiniz testler de geriyor insanı ki ben de testle takip eden biri olarak söylüyorum:)13/14/15 değerlendirdik
Ya ben hiç bilmem ki ovülasyon falan ilk gebeliğim 20 yaşında sanma eseri oldu:)Bu ay umarım gebe kalırsınız ama gebelik olmazsa yumurtalama testi yapacaksanız mutlaka adetten hemen sonra başlayın, yoksa sizi yanıltabilir ya da hiç takip etmeden adetten sonra gün aşırı ilişki de yaşayabilirsiniz testler de geriyor insanı ki ben de testle takip eden biri olarak söylüyorum:)
Ayın 28,30 u gibiDeğerlendir bence döngün ne kadar peki regl tarihin ne
Evet markası bir gebenin günlüğü gerçekten mi çok mu zorMarkası bir gebenin günlüğü mü ? Çünkü o testlerde koyuyu görmek o kadar zor ki eğer oysa markası pik diyebilirim
Döngnün kaçındasın bence değerlendirEvet markası bir gebenin günlüğü gerçekten mi çok mu zor
Yavrum bugün 23 üncü günDöngnün kaçındasın bence değerlendir
Yani burada okuduğum tecrübelerden ve ilk kullandığım aydan kendi tecrübemden bunu çıkarttım. İnnovitada daha kolay çizgi görürken bir gebenin günlüğü için hep daha zor denmişti. Yumurta boyutlarına karşı Hassasiyetleri farklı anladığım kadarıyla, kesin ve bilimsel olarak bildiğimden de değil :) ben mart ayında kullanmıştım ama hiç koyulaşma görmemiştim, bu ay tekrar satın aldım ve ilk kez bugün iki koyu çizgi gördüm. Ondan dedim bunda koyuluk yakalandıysa yumurtlama olmuştur bence :)Evet markası bir gebenin günlüğü gerçekten mi çok mu zor
Bugün eşim evde değil inşallah yarında güzel bir koyu çizgi çıkarYani burada okuduğum tecrübelerden ve ilk kullandığım aydan kendi tecrübemden bunu çıkarttım. İnnovitada daha kolay çizgi görürken bir gebenin günlüğü için hep daha zor denmişti. Yumurta boyutlarına karşı Hassasiyetleri farklı anladığım kadarıyla, kesin ve bilimsel olarak bildiğimden de değil :) ben mart ayında kullanmıştım ama hiç koyulaşma görmemiştim, bu ay tekrar satın aldım ve ilk kez bugün iki koyu çizgi gördüm. Ondan dedim bunda koyuluk yakalandıysa yumurtlama olmuştur bence :)