Ovülasyon testi

Sister_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
131
19
13
25
Kızlar merhabalar normalde ben 29 günde bir regl olurdum.
Fakat kasım ayında 3 gün geciktiği için aralığın 1’nde başladı 4’nde bitti.
Vel hasıl kelam eşimle 2 çocuğu düşünüyoruz.
Takvimde Aralığın 10’ndan başlayıp en son 15’aralıkta yumurtlama günü gösteriyor.
E tabi bizde eşimle korunmasız Aralığın 13-14-15 boş geçirmedik.
Fakat bugün ovülasyon testi yaptım merak ettiğim için silik çıktı bilgisizim yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• 28B2BE34-00BB-4D15-B6AA-84AEB9530A55.webp
    4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2408.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_2406.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 56
Yumurtlama gözükmüyor ikisi aynı koyulukta çıkarsa yumurtlama demektir yumurtlama olmadığı günler silik çıkar bu şekilde

Yumurtlama gözükmüyor ikisi aynı koyulukta çıkarsa yumurtlama demektir yumurtlama olmadığı günler silik çıkar bu şekilde
Peki yumurtlama testini geç yapmış olabilir miyim ? Çünkü suan döngümün tam 16 günündeyim normalde bu test regl tarihinden 10 gün sonra yapılıyormuş ya

Daha bugün bitti yani aralığın 1 nde başladı adetim 4 mde bitti
Bugün ayın 15 döngümün 16 günü

Geç yapmaya başlamışsınız adet bittikten 3 gün sonra yapmaya başlayın bi dahaki sefere daha sağlıklı olur
Biz aralık 13.14 ve bugünü değerlendirdik takvim de öyle gösterdiği için sizce olma durumu nedir 13.14 hamile kalma yüksek diyordu bugün de yumurtlama günü diyordu sözde

Misal benim 6 gün sürüyor adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım 14. Ve 15. Günde yumurtlama gördüm

Misal benim 6 gün sürüyor adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım 14. Ve 15. Günde yumurtlama gördüm
Döngünüz ne kadar sürüyor ya benim 29 günde birdi her zaman
Bu sefer adetim 3 gün gecikti aralığın 1 başladı regl 4 bitti kafam çok karıştı belki de yumurtlamışımdır dün veya evvelsi gün öyle ise değerlendirdik o günleri

Benimde sabit değil ama 27-33 degisiyordu

Biz geçen ayda denedik ama tutmadı oğluma şans eseri hamile kalmıştım öğrendiğim de 6 haftalıktı :) ama bu sefer neden böyle bilmiyorum
Nasip kısmet bende ilk oğlumda 6 ay ki denememizde oldu bu defaki hamileliğimde ilk ovulasyon denememde insan bilemiyor yani gönlünüzden geçen olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…