Ovülasyon testi

eylulesma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
89
14
29
Ovülasyon testim pik mi yapmaya devam etmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20241206_130534.jpg
    IMG_20241206_130534.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 57
Dünü ve bugunu degerlendrdik ama pik olmamis diyen oldu pik olmus diyende oldu kafam karistiği icin yinede degerlendirdim yarin yine yapcam t kismi silik olursa çatlamiş mi oluyor

Dünü ve bugunu degerlendrdik ama pik olmamis diyen oldu pik olmus diyende oldu kafam karistiği icin yinede degerlendirdim yarin yine yapcam t kismi silik olursa çatlamiş mi oluyor
Evet çatlamış oluyor canım sen pikmiş gibi değerlendir yine de çatlama görmeden emin olamayız pik miydi diye çatlama gördükten sonra o günü ve ertesi günü yine değerlendir

Yarin çatlama olursa yarindan sonraki gundemi birliktelik olmalı
Evet canım yumurta çatladıktan sonra içerde olan yani pik yaptığı gün ilişki yaşarsan o spermlerle denk gelir ama erkek sperm daha az Yaşar kız sperm daha uzun süre yaşar olasılığı yükseltmek için yumurta çatladıktan 24-48 saat canlı kalır o sırada ilişki olursa daha fazla olasılık olur o yüzden çatlama günü ve ertesi günü değerlendirmek de önemli

Evet canım yumurta çatladıktan sonra içerde olan yani pik yaptığı gün ilişki yaşarsan o spermlerle denk gelir ama erkek sperm daha az Yaşar kız sperm daha uzun süre yaşar olasılığı yükseltmek için yumurta çatladıktan 24-48 saat canlı kalır o sırada ilişki olursa daha fazla olasılık olur o yüzden çatlama günü ve ertesi günü değerlendirmek de önemli

Tamam çok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin yarin ki testi buraya atsam degerlendilerirseniz cok mennun kalirim🤗🤗

Bide testi yaptiktan sonra ilk cikanimi değerlendirmeliyim Bilgilendirme kagidinda 5dakika beklenmesi yaziyor .

Bide testi yaptiktan sonra ilk cikanimi değerlendirmeliyim Bilgilendirme kagidinda 5dakika beklenmesi yaziyor .
Tabi buraya atarsanız benim yazıma yanıtla diyip ben görürüm yardımcı olurum evet ilk 5 -10 dakika fotoğraflaman lazım canım

Merhaba 4gunluk ovulasyonumu attim silikleşmeye başladi bu yumurtanin çatladigi anlaminami geliyor yorumlayablrmisiniz🤗

Eklentiler

• IMG_20241207_131614.jpg
    IMG_20241207_131614.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 32
Evet canım 12 gün çatlamış yumurta bugün de değerlendir ne olur ne olmaz artık geri sayım yaparsın hayırlısı olsun hakkında 🌸🥰

X