Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 gün gibi pik 12 gün çatlamış gibi duruyor ama yapmaya devam et iyice silikleştiğini gör canım dünü bugünü ve yarını değerlendirmen lazımOvülasyon testim pik mi yapmaya devam etmelimiyim
11 gün gibi pik 12 gün çatlamış gibi duruyor ama yapmaya devam et iyice silikleştiğini gör canım dünü bugünü ve yarını değerlendirmen lazım
Evet çatlamış oluyor canım sen pikmiş gibi değerlendir yine de çatlama görmeden emin olamayız pik miydi diye çatlama gördükten sonra o günü ve ertesi günü yine değerlendirDünü ve bugunu degerlendrdik ama pik olmamis diyen oldu pik olmus diyende oldu kafam karistiği icin yinede degerlendirdim yarin yine yapcam t kismi silik olursa çatlamiş mi oluyor
Evet çatlamış oluyor canım sen pikmiş gibi değerlendir yine de çatlama görmeden emin olamayız pik miydi diye çatlama gördükten sonra o günü ve ertesi günü yine değerlendir
Evet canım yumurta çatladıktan sonra içerde olan yani pik yaptığı gün ilişki yaşarsan o spermlerle denk gelir ama erkek sperm daha az Yaşar kız sperm daha uzun süre yaşar olasılığı yükseltmek için yumurta çatladıktan 24-48 saat canlı kalır o sırada ilişki olursa daha fazla olasılık olur o yüzden çatlama günü ve ertesi günü değerlendirmek de önemliYarin çatlama olursa yarindan sonraki gundemi birliktelik olmalı
Evet canım yumurta çatladıktan sonra içerde olan yani pik yaptığı gün ilişki yaşarsan o spermlerle denk gelir ama erkek sperm daha az Yaşar kız sperm daha uzun süre yaşar olasılığı yükseltmek için yumurta çatladıktan 24-48 saat canlı kalır o sırada ilişki olursa daha fazla olasılık olur o yüzden çatlama günü ve ertesi günü değerlendirmek de önemli
Evet canım yumurta çatladıktan sonra içerde olan yani pik yaptığı gün ilişki yaşarsan o spermlerle denk gelir ama erkek sperm daha az Yaşar kız sperm daha uzun süre yaşar olasılığı yükseltmek için yumurta çatladıktan 24-48 saat canlı kalır o sırada ilişki olursa daha fazla olasılık olur o yüzden çatlama günü ve ertesi günü değerlendirmek de önemli
Tabi buraya atarsanız benim yazıma yanıtla diyip ben görürüm yardımcı olurum evet ilk 5 -10 dakika fotoğraflaman lazım canımBide testi yaptiktan sonra ilk cikanimi değerlendirmeliyim Bilgilendirme kagidinda 5dakika beklenmesi yaziyor .
Tabi buraya atarsanız benim yazıma yanıtla diyip ben görürüm yardımcı olurum evet ilk 5 -10 dakika fotoğraflaman lazım canım
Rica ederim iyi akşamlarÇok sâg olun iyi akşamlar
Rica ederim iyi akşamlar
Evet canım 12 gün çatlamış yumurta bugün de değerlendir ne olur ne olmaz artık geri sayım yaparsın hayırlısı olsun hakkında