• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

eylulesma

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
890
233
23
İstanbul
Ovülasyon testim pik mi yapmaya devam etmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20241206_130534.jpg
    IMG_20241206_130534.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 125
Dünü ve bugunu degerlendrdik ama pik olmamis diyen oldu pik olmus diyende oldu kafam karistiği icin yinede degerlendirdim yarin yine yapcam t kismi silik olursa çatlamiş mi oluyor

Dünü ve bugunu degerlendrdik ama pik olmamis diyen oldu pik olmus diyende oldu kafam karistiği icin yinede degerlendirdim yarin yine yapcam t kismi silik olursa çatlamiş mi oluyor
Evet çatlamış oluyor canım sen pikmiş gibi değerlendir yine de çatlama görmeden emin olamayız pik miydi diye çatlama gördükten sonra o günü ve ertesi günü yine değerlendir

Yarin çatlama olursa yarindan sonraki gundemi birliktelik olmalı
Evet canım yumurta çatladıktan sonra içerde olan yani pik yaptığı gün ilişki yaşarsan o spermlerle denk gelir ama erkek sperm daha az Yaşar kız sperm daha uzun süre yaşar olasılığı yükseltmek için yumurta çatladıktan 24-48 saat canlı kalır o sırada ilişki olursa daha fazla olasılık olur o yüzden çatlama günü ve ertesi günü değerlendirmek de önemli

Evet canım yumurta çatladıktan sonra içerde olan yani pik yaptığı gün ilişki yaşarsan o spermlerle denk gelir ama erkek sperm daha az Yaşar kız sperm daha uzun süre yaşar olasılığı yükseltmek için yumurta çatladıktan 24-48 saat canlı kalır o sırada ilişki olursa daha fazla olasılık olur o yüzden çatlama günü ve ertesi günü değerlendirmek de önemli

Merhaba 4gunluk ovulasyonumu attim silikleşmeye başladi bu yumurtanin çatladigi anlaminami geliyor yorumlayablrmisiniz🤗

Eklentiler

• IMG_20241207_131614.jpg
    IMG_20241207_131614.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 103
Evet canım 12 gün çatlamış yumurta bugün de değerlendir ne olur ne olmaz artık geri sayım yaparsın hayırlısı olsun hakkında 🌸🥰

Back