• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

elifp11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
92
14
3
25
Adet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var

Eklentiler

• IMG_4293.jpeg
    IMG_4293.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 84
Adet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var
Bende ilk defa denedim bu ay testi bugün yumurtlama akıntım geldi ve testim bu şekilde yumurtlama varmı

Eklentiler

• 1000028047.jpg
    1000028047.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 72

Sabırla yapın çok uzun süre adet görmüyorsanız çok geç yumurtluyorsunuzdur

Ya bu şekilde nasıl iki çizgi belirgin oluyor 😳bende yapıyorum ama yok yani bir çizgi var diğerinide görmek için teleskop lazım 🥺

Bende normalde 30 günde 1 oluyordum bu sefer 27 günde oldum benimde bugün 13 gün bakalım nasip artık hayırlısı olsun inşallah senin için
Aynı dönemdeyiz o zaman ne güzel beraber takip ederiz bu ay benim bugün karnımda şişlik var havalardan dolayı da olabilir ama kendimi biraz yorgun hissediyorum

Aynı dönemdeyiz o zaman ne güzel beraber takip ederiz bu ay benim bugün karnımda şişlik var havalardan dolayı da olabilir ama kendimi biraz yorgun hissediyorum
Aynen takip edelim canım bende de aralarda akıntı oluyor kaç gündür ama testler tek çizgi hep 😂🙄

Aynen takip edelim canım bende de aralarda akıntı oluyor kaç gündür ama testler tek çizgi hep 😂🙄
Benim dün akıntım oldu ve dün testim çift çizgi oldu ve test hemen iki çizgi olmadı ilk başta çok silikti ben bıraktık gittim akşam tekrar bakayım dedim koyulaşmış

Benim dün akıntım oldu ve dün testim çift çizgi oldu ve test hemen iki çizgi olmadı ilk başta çok silikti ben bıraktık gittim akşam tekrar bakayım dedim koyulaşmış
Benim bı kaç gündür oluyor 1 gün duruyor 1 yada 2 gün sonra oluyor ama bişey yok yine yaptım test yok ya 3 saat sıvı almıyorum bişey yapamıyorum çıkmıyor 😔

Back