Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabırla yapıyorum30-40. Günü görenler var canım
Bende ilk defa denedim bu ay testi bugün yumurtlama akıntım geldi ve testim bu şekilde yumurtlama varmıAdet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var
Yumurtlama gözüküyor değerlendir koyu çıkmış çünküBende ilk defa denedim bu ay testi bugün yumurtlama akıntım geldi ve testim bu şekilde yumurtlama varmı
Bugün eşim çalışıyor dün değerlendirmiştik yarın değerlendirebiliriz geçmi kalmış olacağımYumurtlama gözüküyor değerlendir koyu çıkmış çünkü
Hayır geç kalmış sayılmazsınBugün eşim çalışıyor dün değerlendirmiştik yarın değerlendirebiliriz geçmi kalmış olacağım
Tamam çok teşekkür ederim dediğim gibi ilk defa yaptım ve geç başladım adetimden 1 hafta sonra eczanelerde test bulamadım internetten aldımHayır geç kalmış sayılmazsın
Ben de internetten aldım daha uyguna geliyorTamam çok teşekkür ederim dediğim gibi ilk defa yaptım ve geç başladım adetimden 1 hafta sonra eczanelerde test bulamadım internetten aldım
Adet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var
Var canım sonuncudaBende ilk defa denedim bu ay testi bugün yumurtlama akıntım geldi ve testim bu şekilde yumurtlama varmı
Ya bu şekilde nasıl iki çizgi belirgin oluyor bende yapıyorum ama yok yani bir çizgi var diğerinide görmek için teleskop lazımAdet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var
Bende çok şaşkınım hiç beklemiyordumYa bu şekilde nasıl iki çizgi belirgin oluyor bende yapıyorum ama yok yani bir çizgi var diğerinide görmek için teleskop lazım
Reglim kaçıncı günü oldu boyle peki bide kaç günde bir regl oluyorsunuzBende çok şaşkınım hiç beklemiyordum
26 32 gün arası oluyorum bu sefer 27 gün oldu ve regli döngümün 13.günüReglim kaçıncı günü oldu boyle peki bide kaç günde bir regl oluyorsunuz
Bende normalde 30 günde 1 oluyordum bu sefer 27 günde oldum benimde bugün 13 gün bakalım nasip artık hayırlısı olsun inşallah senin için26 32 gün arası oluyorum bu sefer 27 gün oldu ve regli döngümün 13.günü
Aynı dönemdeyiz o zaman ne güzel beraber takip ederiz bu ay benim bugün karnımda şişlik var havalardan dolayı da olabilir ama kendimi biraz yorgun hissediyorumBende normalde 30 günde 1 oluyordum bu sefer 27 günde oldum benimde bugün 13 gün bakalım nasip artık hayırlısı olsun inşallah senin için
Aynen takip edelim canım bende de aralarda akıntı oluyor kaç gündür ama testler tek çizgi hepAynı dönemdeyiz o zaman ne güzel beraber takip ederiz bu ay benim bugün karnımda şişlik var havalardan dolayı da olabilir ama kendimi biraz yorgun hissediyorum
Benim dün akıntım oldu ve dün testim çift çizgi oldu ve test hemen iki çizgi olmadı ilk başta çok silikti ben bıraktık gittim akşam tekrar bakayım dedim koyulaşmışAynen takip edelim canım bende de aralarda akıntı oluyor kaç gündür ama testler tek çizgi hep
Benim bı kaç gündür oluyor 1 gün duruyor 1 yada 2 gün sonra oluyor ama bişey yok yine yaptım test yok ya 3 saat sıvı almıyorum bişey yapamıyorum çıkmıyorBenim dün akıntım oldu ve dün testim çift çizgi oldu ve test hemen iki çizgi olmadı ilk başta çok silikti ben bıraktık gittim akşam tekrar bakayım dedim koyulaşmış