Ovülasyon Testi

Hayaldunyasi197

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
4
0
31
Merhaba,
İlk kez laboquick testi ile ovülasyon takibi yapıyorum reglim düzenli 30 gün aralıkla oluyor.
10.günde hafif silikleşti T çizgisi sonra tamamen kayboldu, 13.günü de geride bıraktık önce silik çıkıp sonraki 3-4 günde netleştiği için bugünlerde bekliyordum artık 😔 farklı bir yorumu olan var mıdır acaba tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• IMG_5970.jpeg
    IMG_5970.jpeg
    217,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba,
İlk kez laboquick testi ile ovülasyon takibi yapıyorum reglim düzenli 30 gün aralıkla oluyor.
10.günde hafif silikleşti T çizgisi sonra tamamen kayboldu, 13.günü de geride bıraktık önce silik çıkıp sonraki 3-4 günde netleştiği için bugünlerde bekliyordum artık 😔 farklı bir yorumu olan var mıdır acaba tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Benim de çok silik olup ertesi gün pik yapmıştı. 30 günde bir düzenli oluyorsanız bugünlerde pik olur diye düşünüyorum.

Merhaba,
30 günde bir regl oluyorsanız 16.gün falan yumurtlamanız gerek zaten üzülmeyin. Devam edin bence

Benimde durumum aynı İnşallah bende pik görürüm 😔
Bi anda pik olabiliyor her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek yaparsanız görürsünüz insallah. Ben bu ay iki kez koyuluk yakaladım. İlkine göre adetim 8 gün gecikti, ikincisine göre de 2 gün gecikti. Laboquick in ovulasyon testini kullandım.

Bi anda pik olabiliyor her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek yaparsanız görürsünüz insallah. Ben bu ay iki kez koyuluk yakaladım. İlkine göre adetim 8 gün gecikti, ikincisine göre de 2 gün gecikti. Laboquick in ovulasyon testini kullandım.
İnşallah bakalım aynı saat ve sıvı alımına dikkat ederek yapıyorum canım

Merhaba,

Merhaba aybi şey benimde ilk yaptığım ay başıma gelmişti. Devam edin daha yumurtlama olmamış dalgalanma olmuş sadece yani yumurtlama yok şu an için. Sabırla devam edin

X