Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimPik olmamış henüz devam edebilirsiniz
Daha olmamış yapmaya devam et iki çizgi de koyu olacakKızlar merhaba bir konuda yardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapmaya başladım daha yeni ama birşey anlamadım bir bakar mısınız
Markası ne?Kızlar merhaba bir konuda yardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapmaya başladım daha yeni ama birşey anlamadım bir bakar mısınız
CertainMarkası ne?
Pik olmamış henüz devam edebilirsiniz
Olmuş evetEki Görüntüle 3480226
Sizce pik olmuş mu bugun
T çizgisi daha yoğun olunca yumurtlamış oluyorsunuz, normale dönünce çatlamış oluyor ama önce t çizgisi c Den daha yoğun olmalı fotoğrafta benim yaptığım örnek var yardımcı olur umarımKızlar merhaba bir konuda yardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapmaya başladım daha yeni ama birşey anlamadım bir bakar mısınız
Çok teşekkür ederimT çizgisi daha yoğun olunca yumurtlamış oluyorsunuz, normale dönünce çatlamış oluyor ama önce t çizgisi c Den daha yoğun olmalı fotoğrafta benim yaptığım örnek var yardımcı olur umarım
Merhaba benimkini de yorumlar mısınız ilk defa yapıyorum pik olmus mu yoksa dsha var mı sondakini bugün yaptım değerlendirmeli miyimPik olmamış henüz devam edebilirsiniz
Olmamış canım bence henüz az daha devam edebilirsinMerhaba benimkini de yorumlar mısınız ilk defa yapıyorum pik olmus mu yoksa dsha var mı sondakini bugün yaptım değerlendirmeli miyim
Tamamdır teşekkür ederimOlmamış canım bence henüz az daha devam edebilirsin