- 17 Mayıs 2023
- 174
- 28
- 28
- Konu Sahibi melosunuz06
Kızlar bakarmsnz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah tüp bebek denedinizmi yoksa kendiniz normal yollamı hamile kalmak istiyorsunuz ben bu degerleri anlamıyorumda öyle merak eytigim icin yorum yazdımKızlar bizim 6 ay önce morfoloji %0 dı şuan %9 olmuş ileri hareketlilik %0 dı şuan %40 olmuş sizce bu durumda ne zaman doğal yoldan hamile kalabilirim fikri olan veya yaşamış olan yazabilir mi? Bide maşallah diyelim artışa çok emek verdim çünkü
Teşekkürler Aşılama tüp bebeğe gerek yok dedi doktor normal yolla kalabilirsin dedi normal yolla deniyorumMaşallah tüp bebek denedinizmi yoksa kendiniz normal yollamı hamile kalmak istiyorsunuz ben bu degerleri anlamıyorumda öyle merak eytigim icin yorum yazdım
Teşekkürler Aşılama tüp bebeğe gerek yok dedi doktor normal yolla kalabilirsin dedi normal yolla
Hayırlısıyla hamile olursunuz inşallah
Olacagi varsa ayda 1 olsada oluyo zaten genelde hep kacamaklar tutuyo. Yumurtlama doneminde gun asiri iliski onerilir Rabbim gonlunuze gore versin yumurtladiginizdan eminmisiniz ?Kızlar gebelik elde etmek için kaç günde bir ilişki olması gerekiyo bizde günaşırı oluyodu veya haftada kaç gün çünkü ben 3 aydır deniyorum düzenli ilişki oluyor ama tutmuyor tabi bizim daha önce ileri hareketlilik ve morfoloji problemi vardı çok şükür halettik şimdi üç aydır deniyoruz 2.5 yıllık evliyim ilişki konusunda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardım edin kızlar yumurtlama dönemindede girdik yine tutmuyo tabi nasibede bağlı tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet eminim akıntılardan belli oluyo zaten doktorada gittim sorun yok dediOlacagi varsa ayda 1 olsada oluyo zaten genelde hep kacamaklar tutuyo. Yumurtlama doneminde gun asiri iliski onerilir Rabbim gonlunuze gore versin yumurtladiginizdan eminmisiniz ?
Onuda denedik olmadı 3 ay içinde düzenli reglim çok şükürmerhaba, regliniz düzenliyse eğer yumurtlama gününüzü takip edebilirsiniz ve o günü değerlendirin 28 günde bir ise 14. gün 16 günde bir ise 13.gün olur yumurtlama, tavsiye edilen gün aşırı birliktelik oluyor genellikle takvim takibi genellikle doğru yolu gösteriyor bol şans
Valla canım bugün negatif sonuç alan ve aynı durumu paylaşan biri olarak burası tam yeri biz geç kaldık maddi olarak ama genetik dna bişeyler diyorlar onları araştırın bizde doğal yollarda sıkıntısı olmayan çiftiz bizimde 1 senedir olmuyorKızlar gebelik elde etmek için kaç günde bir ilişki olması gerekiyo bizde günaşırı oluyodu veya haftada kaç gün çünkü ben 3 aydır deniyorum düzenli ilişki oluyor ama tutmuyor tabi bizim daha önce ileri hareketlilik ve morfoloji problemi vardı çok şükür halettik şimdi üç aydır deniyoruz 2.5 yıllık evliyim ilişki konusunda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardım edin kızlar yumurtlama dönemindede girdik yine tutmuyo tabi nasibede bağlı tavsiyelerinizi bekliyorum
Ne guzel ovulasyon testi denedinizmiEvet eminim akıntılardan belli oluyo zaten doktorada gittim sorun yok dedi
Merhaba,öncelikle hayırlısı olmasını diliyorum sizin için, inşallah bekleidğiniz güzel haberi alırsınız. Aslında gebelik elde etmek için sadece düzenli ve yumurtlama zamanında ilişki yaşamak yeterli olmuyor. Anladığım kadarıyla yumurtalarla ilgili probleminiz yok. Ancak detaylı bir inceleme yapıldı mı sizin ve eşiniz için? Mesela hsg çekildiniz mi? Yumurtalık rezervi iyi,hormonları yeterli,sperm vs tüm değerler iyi olsa bile tüpler tıkalı olduktan sonra ya da rahim içi yapışıklık olduktan sonra maalesef gebe kalmak imkansız oluyor,kalınsa da dış gebelikle sonuçlanabiliyor. Daha yolun çok başındasınız bence dediğim tüm ihtimalleri de değerlendirip bir süre daha denemeye devam edebilirsiniz. Zaten bir yıl düzenli ilişkiye rağmen gebelik oluşmuyorsa infertilite kısmına giriyorsunuz. Bunları da aşılamadan 1 yıl öncesi ve sonrasında 3.5 yıl kadar doğal yolla hamile kalmayı denemiş,hormon yumurta sperm tüpler vs hiçbirinde sıkıntısı olmayan ama detaylı araştırınca katil hücresi çıkan ve şuan tüp bebek 8hafyalık hamile biri olarak yazıyorum umudunuzu kaybetmeyin,önemli olan doğru çözümü bulmakKızlar gebelik elde etmek için kaç günde bir ilişki olması gerekiyo bizde günaşırı oluyodu veya haftada kaç gün çünkü ben 3 aydır deniyorum düzenli ilişki oluyor ama tutmuyor tabi bizim daha önce ileri hareketlilik ve morfoloji problemi vardı çok şükür halettik şimdi üç aydır deniyoruz 2.5 yıllık evliyim ilişki konusunda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardım edin kızlar yumurtlama dönemindede girdik yine tutmuyo tabi nasibede bağlı tavsiyelerinizi bekliyorum
Doktorumuz önrmedi ateş ölçer kullanın 0.5 derece yüksekse yumurtlamadır dediNe guzel ovulasyon testi denedinizmi
Öncellikle twşekkürler Evet orası öyle bizde baştan aşağı herşey yapıldı hiçbir sorunumuz yok çok şükür nasip kısmet diye bakıyorum ben olaya yumurtlama iyi rezervi iyi rahmim zaten bi genç kız gibi dedi doktorum doktorumun dediğine göre hormonlar iyi yani hiçbir sorun yok çok şükür var olanlarda halledildi ben aşılama ve tüp bebek düşünmüyorum çünkü doktorum önermiyor olur diyorMwrh
Merhaba,öncelikle hayırlısı olmasını diliyorum sizin için, inşallah bekleidğiniz güzel haberi alırsınız. Aslında gebelik elde etmek için sadece düzenli ve yumurtlama zamanında ilişki yaşamak yeterli olmuyor. Anladığım kadarıyla yumurtalarla ilgili probleminiz yok. Ancak detaylı bir inceleme yapıldı mı sizin ve eşiniz için? Mesela hsg çekildiniz mi? Yumurtalık rezervi iyi,hormonları yeterli,sperm vs tüm değerler iyi olsa bile tüpler tıkalı olduktan sonra ya da rahim içi yapışıklık olduktan sonra maalesef gebe kalmak imkansız oluyor,kalınsa da dış gebelikle sonuçlanabiliyor. Daha yolun çok başındasınız bence dediğim tüm ihtimalleri de değerlendirip bir süre daha denemeye devam edebilirsiniz. Zaten bir yıl düzenli ilişkiye rağmen gebelik oluşmuyorsa infertilite kısmına giriyorsunuz. Bunları da aşılamadan 1 yıl öncesi ve sonrasında 3.5 yıl kadar doğal yolla hamile kalmayı denemiş,hormon yumurta sperm tüpler vs hiçbirinde sıkıntısı olmayan ama detaylı araştırınca katil hücresi çıkan ve şuan tüp bebek 8hafyalık hamile biri olarak yazıyorum umudunuzu kaybetmeyin,önemli olan doğru çözümü bulmak
Onlada alakası yok biz herşeye baktırdık sanırım artık nasipValla canım bugün negatif sonuç alan ve aynı durumu paylaşan biri olarak burası tam yeri biz geç kaldık maddi olarak ama genetik dna bişeyler diyorlar onları araştırın bizde doğal yollarda sıkıntısı olmayan çiftiz bizimde 1 senedir olmuyor
Zararli bisey degil ki neden onermedi acaba. Ben bu ates olayina inanmiyorum vucut ısısı bulundugu ortamla heyecanla endiseyle bile degisen biseyDoktorumuz önrmedi ateş ölçer kullanın 0.5 derece yüksekse yumurtlamadır dedi
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim,bu kesinlikle işinizi çok çok kolaylaştıracaktır. Ama rahim filmi çekilmiş miydiniz? Ondan bahsetmediniz aslında merak ettiğim oydu.Öncellikle twşekkürler Evet orası öyle bizde baştan aşağı herşey yapıldı hiçbir sorunumuz yok çok şükür nasip kısmet diye bakıyorum ben olaya yumurtlama iyi rezervi iyi rahmim zaten bi genç kız gibi dedi doktorum doktorumun dediğine göre hormonlar iyi yani hiçbir sorun yok çok şükür var olanlarda halledildi ben aşılama ve tüp bebek düşünmüyorum çünkü doktorum önermiyor olur diyor
Doktor sorun yok dedi prof çektirmemize gerek yok dedi yumurtlamışım o gün meğersem sperm olsa döllenmişti dedi hsg gerek yok tüplerin açık dedi bende anlamadımHer şeyin yolunda olmasına çok sevindim,bu kesinlikle işinizi çok çok kolaylaştıracaktır. Ama rahim filmi çekilmiş miydiniz? Ondan bahsetmediniz aslında merak ettiğim oydu.
Valla koca doktor okulunu okumuş ondan iyi bilecek değilim sonuçta bi çok hastam bu şekilde bu hamile kaldı dediZararli bisey degil ki neden onermedi acaba. Ben bu ates olayina inanmiyorum vucut ısısı bulundugu ortamla heyecanla endiseyle bile degisen bisey
Tecrube diyede bisey var. Edirnede fakultede profesor goremedi rahmimin T seklinde oldugunu hsg cekti 13 sene bosu bosuna tedavi etti... yani doktor.diyede tekte kalmamak lazim bilmem anlatabildimmi...Valla koca doktor okulunu okumuş ondan iyi bilecek değilim sonuçta bi çok hastam bu şekilde bu hamile kaldı dedi