Ovülasyon testi

Selam kızlar ovülasyon testi ilk defa kullanıyorum bakar mısınız yunurtalama olmuş mu??
çubuk testler çok daha net oluyor tavsiye ederım bende ovulasyon testı ıle yumurtlama takıbı yaparak hamile kalmıştım , tabi inşallah bu ay çift çizgiyi görürsünüzde gerek kalmaz :)

Kizlar rica etsem bilgi verirmisiniz dün ilk defa aldim ovulasyon testi yaptım akşam t çizgisi silik çıktı ben gene de değerlendirdim testi artık saat11ile 12arasi yapıcam şimdi yaptım ikisi de koyu çıktı şimdi yumurta olmuş mu oluyor yoksa çatlamış mi oluyor bugünü de değerlendirmek mi lazım dün ilişki olduğu için soruyorum
Bu ay femara kullandım adetin 5gunu sabah akşam 5gun iki gündür kasık ağrım vqrdi bugün çok şükür yok

Eklentiler

• IMG_20231226_114515.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 134
Canım büyük ihtimalle 12.gün yumurtalams olmuş 13.nde çatlamış femara ne ilacı

26 Aralık yumurtlama yarın testi tekrar yap aynı saatte eğer silikleşirse çizgi çatlama olmuş çatlama olması lazım mutlaka yumurtlama 2 gün sürebilir öyle olursa ilişkiye devam et derim çatlamayı görene kadar testi yap

Bugün yaptığın teste 2. çizgi koyu çıkmış yumurtan çatlamaya hazırlanıyor bugünüde değerlendir yarın silik çıkarsa çatlama olmuştur çatlama olduğu günüde kesinlikle değerlendir canım

Kizlar nette baktım sekiz saat sonra tekrar yapın diyor bugün sabah on bir gibi yaptım birde sekiz buçuk gene koyu çıktı bakalım yarın da doktor kontrolum var ya nasip

Eklentiler

• IMG_20231226_204855.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba şimdi doktordan çıktım ve kafamı toplayamiyorum bı tane çocuğu. Var iki yıl önce dış gebelik geçirdim ve bir yıldır bebek. istiyoruz letu kulandim 3ay olmadı Bı kere de iğne çatlatma
Bu ay femara kullandım ve rosgenyl woman adetle birlikte bugün 13gun sağ ve solda 19ve 18mm yumurtam olusmus AMH0.3 ve bana doktorum sağ yumurtalık rahme yapışık dedi tüp bebek yapalım dedi bu ay çatlatma iğne ile hem kendimiz deneyelim hem de düşünelim dedik aşılama boş vakit olur amh degerinden dolayı dedi
Ben napayim kaldım tepkisiz ve anlamsız
Bı de aklımda soru kaldı doktora sormayı unuttum eğer yapışıklık varsa o tedavi edilmeden tup bebek olur mu

çubuk testler çok daha net oluyor tavsiye ederım bende ovulasyon testı ıle yumurtlama takıbı yaparak hamile kalmıştım , tabi inşallah bu ay çift çizgiyi görürsünüzde gerek kalmaz :)

Eklentiler

• 0775B1C3-3972-4026-9911-2D0C0B79A566.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 72
  • F82DFD46-E969-4338-AFED-2F2A39AF7984.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…