- 25 Aralık 2023
- 157
- 17
- 18
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
-
Fotoğraf atmamışsın canım
Tamam teşekkür ederimAma 6 yumurtlama 7 çatlama
çubuk testler çok daha net oluyor tavsiye ederım bende ovulasyon testı ıle yumurtlama takıbı yaparak hamile kalmıştım , tabi inşallah bu ay çift çizgiyi görürsünüzde gerek kalmaz :)Selam kızlar ovülasyon testi ilk defa kullanıyorum bakar mısınız yunurtalama olmuş mu??
İnşallah teşekkür ederimçubuk testler çok daha net oluyor tavsiye ederım bende ovulasyon testı ıle yumurtlama takıbı yaparak hamile kalmıştım , tabi inşallah bu ay çift çizgiyi görürsünüzde gerek kalmaz :)
Peki bu durumda çatlama gününüu değerlendirmek gerekiyorAma 6 yumurtlama 7 çatlama
her iki günü de değerlendirmek şansı arttırırPeki bu durumda çatlama gününüu değerlendirmek gerekiyor
Canım büyük ihtimalle 12.gün yumurtalams olmuş 13.nde çatlamış femara ne ilacıKizlar rica etsem bilgi verirmisiniz dün ilk defa aldim ovulasyon testi yaptım akşam t çizgisi silik çıktı ben gene de değerlendirdim testi artık saat11ile 12arasi yapıcam şimdi yaptım ikisi de koyu çıktı şimdi yumurta olmuş mu oluyor yoksa çatlamış mi oluyor bugünü de değerlendirmek mi lazım dün ilişki olduğu için soruyorum
Bu ay femara kullandım adetin 5gunu sabah akşam 5gun iki gündür kasık ağrım vqrdi bugün çok şükür yok
Hepsini yumurtlama çatlama çatlama sonrası hatta yumurtlama öncesindeki gün bile hamilelik şansı yüksek oluyorPeki bu durumda çatlama gününüu değerlendirmek gerekiyor
26 Aralık yumurtlama yarın testi tekrar yap aynı saatte eğer silikleşirse çizgi çatlama olmuş çatlama olması lazım mutlaka yumurtlama 2 gün sürebilir öyle olursa ilişkiye devam et derim çatlamayı görene kadar testi yapKizlar rica etsem bilgi verirmisiniz dün ilk defa aldim ovulasyon testi yaptım akşam t çizgisi silik çıktı ben gene de değerlendirdim testi artık saat11ile 12arasi yapıcam şimdi yaptım ikisi de koyu çıktı şimdi yumurta olmuş mu oluyor yoksa çatlamış mi oluyor bugünü de değerlendirmek mi lazım dün ilişki olduğu için soruyorum
Bu ay femara kullandım adetin 5gunu sabah akşam 5gun iki gündür kasık ağrım vqrdi bugün çok şükür yok
Bugün yaptığın teste 2. çizgi koyu çıkmış yumurtan çatlamaya hazırlanıyor bugünüde değerlendir yarın silik çıkarsa çatlama olmuştur çatlama olduğu günüde kesinlikle değerlendir canımKizlar rica etsem bilgi verirmisiniz dün ilk defa aldim ovulasyon testi yaptım akşam t çizgisi silik çıktı ben gene de değerlendirdim testi artık saat11ile 12arasi yapıcam şimdi yaptım ikisi de koyu çıktı şimdi yumurta olmuş mu oluyor yoksa çatlamış mi oluyor bugünü de değerlendirmek mi lazım dün ilişki olduğu için soruyorum
Yumurta geliştirici ilaç yumurtaların Büyümesine yardımcı oluyorCanım büyük ihtimalle 12.gün yumurtalams olmuş 13.nde çatlamış femara ne ilacı
çubuk testler çok daha net oluyor tavsiye ederım bende ovulasyon testı ıle yumurtlama takıbı yaparak hamile kalmıştım , tabi inşallah bu ay çift çizgiyi görürsünüzde gerek kalmaz :)
Bugün yaptığın teste 2. çizgi koyu çıkmış yumurtan çatlamaya hazırlanıyor bugünüde değerlendir yarın silik çıkarsa çatlama olmuştur çatlama olduğu günüde kesinlikle değerlendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?