Ovulasyon testi

Benim adet günüm yarın ama bugün bel ağrım ve adet sancım var fakat benim ağrım başladığında hemen arkasına regl gelir bu ağrı bi geliyo bi gidiyo

Cnm yumurtlama akıntısı zaten çatlamadan bir gün iki gün önce gelir uyarı gibi haberin olsun ben bi iki güne çatlarım der gibi o akıntı çok başıma geldi ondan
Yok canm bende catladıgı gun asırı cok beyaz katı gelır bılırım ben 2 defa o akıntı gunundeki ilişki ile kaldm

Benmde vucut agrım var halsızlık var sırtım agrıyor dunden evvel 2 gun sıcak basması yasadım dunden berıde üsüyom garıp ama ne akıntım var ne baska bısı soyle gecen hamılelıgımdekı gibi hamılelık belırtılerım yok yanı gecenlerde bıraz gaz oldu o kadar yanı bıldıgım belırtıler yok ama bugunde esıme test aldırıcam cıkmazsa acıle gıtmeyı dusunuom grıp baslangıcıdır dıe de dusunuom bı inne vursunlar

Ovulasyon yapmayı bırakmıştım dün öyle olunca sabah test yaptım ovulasyon testi silik çıktı baya

Eklentiler

• IMG_20231002_120605.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 29
Hahaha valla bende bu aralar bir üşüyorum ki anlatamam dün akşam bı sıcak bastı sonra tekrar üşümeye başladım hafif hafif karnimda ağrılar falan hissediyorum ama yeme içme düzenim bozuldu gaz falan mı diye de düşünüyorum bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…