Ovulasyon testi

Kız garıp vala ne diycegımı bılemıom kıBızım sansımız vala mıllet testı yapsr sılıkten koyuya cıkar 1 gunde catlar benm 10 tane yaptım 10 tanesıde koyu cıktı
Aynen aynen bak bu gün siligi gördüm ama diğerlerini her gün yarın çatlar gibi bekledim baktım olcak gibi değil bıraktım en sonunda millet yapıyor üç testte sonuca ulaşıyor bizde

Kız garıp vala ne diycegımı bılemıom kıBızım sansımız vala mıllet testı yapsr sılıkten koyuya cıkar 1 gunde catlar benm 10 tane yaptım 10 tanesıde koyu cıktı
Kızlar merhaba bende ovulasyon testi yapip içinden cikamayanlardanim adet bitiminden beri yapıyorum hep silikti t çizgisi dün adetimin ilk gününden sayarsak 16. Gündü ve t ilk defa c kadar koyu oldu bugün tekrar yaptım 2 ekim olan bugünki testim t siliklesti şimdi ben yumurtlamismi oluyorum yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_20231002_134639.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20231002_134600.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20231002_134159.webp
    5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20231001_133708.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 36
Doğal yolla kalırım belki diye testleri almıştım ama yapacak bişey yok bu ay sonu aşılama denicez bakalim
Bende de pcos var adet düzensizliği var geçen ay doktor klomen yazmıştı kullandım ama kontrole gitmedim doktor başka şehirde olduğu için klomeni iki ay kullan demişti geçen ay kullandım ilk defa 28 günde adet oldum bu ay da kullandım bende ovulasyon testiyle bir kontrol edeyim dedim

Kuzum senin arada kalacagin bişey yok ki yumurtan çatlamış dünu degerlendirdin mi

Ya işte bende pcos yok olsa anlarım da yok işte ona rağmen çatlama patlama olmadı zamaninda adet olmuşsun ne mutlu sana

Evet canım yumurtlama olmus bugunude degerlendır ınsallah sag saglım bebıs olur

Ya işte bende pcos yok olsa anlarım da yok işte ona rağmen çatlama patlama olmadı zamaninda adet olmuşsun ne mutlu sana
Belki yumurtlaman geç oluyordur veya biz tüm kadınlarda bazı aylar yumurtlama olmazmış hepimiz için geçerli bu sağlıklı olan olmayan hepimiz için belki öyledir seninki bu ay ona denk gelmişsindir olamaz mı ki

Ya en son adetimde kimyasal gebelik olmuştu ondan olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…